Betöltés...

Mágneses rajztábla hangokkal 4470

Ár: 17.320 Ft

 
A mágneses tábla egy szenzációs játék, amelyet valószínűleg mindenki ismer - gyerekek, szüleik és nagyszüleik. Az útmutató egy nagyon egyszerű, mégis funkcionális játék - végtelen íráshoz és rajzoláshoz használják - a gyermekek alkotásainak száma korlátlan. A mágneses tábla a szórakozás kiváló formája, oktatási funkcióval kombinálva. A játék fejleszti az elmét és az esztétikai érzéket.
A bemutatott készlet a mágneses táblából, ceruzából és négy geometriai alakzatú bélyegből áll. A rajzolás szórakozását vidám zajok kísérik, melyeket az eltűnés felső keretén elhelyezkedő négy aktív gombnak köszönhetünk.
A nagyméretű mágneses tábla semleges, kellemes színekből áll - a klasszikus színek mind a lányok, mind a fiúk számára vonzóak. Bal felső részén egy fogantyú található, amely megkönnyíti a játék hordozását. A tábla nagy képernyővel rendelkezik, amely lehetővé teszi sokszínű, hihetetlenül eredeti képek készítését, amelyek könnyen törölhetők. A tábla képernyőjének felülete alatt vasreszelék található, amelyek bár a készlethez rögzített speciális ceruzával rajzolnak, a gyermek által létrehozott mintát alkotják. A készletben található bélyegek megkönnyítik a játékot - a képernyőn visszaverődve olyan minta lehet, amelyet a gyermek a saját elképzelése szerint díszít.
A műanyag játék biztonságos és tanúsított anyagból készült. Korszerű formája miatt nagyon kellemes a használata, és ami fontos, kényelmes. A játék többszínű kartondobozba van csomagolva, CE tanúsítvánnyal rendelkezik, minden 3 évesnél idősebb gyermek számára készült.
A tollat ​​3x 1,5 V "AAA" elem táplálja, nem tartozék.
Játék méretei:
- eltűnési lap: 35 cm x 29 cm,
- képernyő: 17,5 cm x 13 cm,
- bélyegek: 3 cm x 3 cm.
Csomagolási méretek:
- 36,5 cm x 31 cm x 5 cm.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mágneses rajztábla hangokkal 4470" című hirdetést látja. (fent)