Betöltés...

Távirányítós autó R/C terepjáró zöld 1:10 5418

Ár: 30.140 Ft

A legapróbb részletekre is odafigyelve készült autó a fantasztikus szórakozás és az autóversenyzés világába repíti el Önt. A terepjáró autó minden akadályt leküzd. Tökéletesen kezeli az egyenetlen köveket, az aszfaltot vagy az erdei hulladékot. A távirányítású jármű erősíti a koncentrációt és fejleszti a kézügyességet, valamint fejleszti gyermekében a játékautó vezetésének képességét.
A jármű puha, nagyméretű gumikerekei biztosítják az autó nagyszerű tapadását a különböző típusú felületeken, a lengéscsillapítók pedig lehetővé teszik a nehéz akadályok leküzdését.
A készlet tartalmaz egy vezérlőt. A készlethez tartozó vezeték nélküli távirányító 2,4 GHz-es frekvencián működik, aminek köszönhetően nagyobb csoportban is versenyezhet anélkül, hogy a kölcsönös interferenciától kellene tartania. A fényeffektek további bónuszt jelentenek. Ha valaha is irányított már egy professzionális autót, akkor ez a jármű boldoggá fogja tenni.
A jármű méretei:
40 cm x 16 cm x 14 cm
Csomagolási méretek:
56 cm x 24 cm x 20 cm
Az autót egy 6 V-os 700 mAh-s akkumulátor, a távirányítót pedig két 1,5 V-os "AA" elem (nem tartozék) táplálja. A játékot 14 év feletti gyermekek számára tervezték. A készlet CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN 71 szabványnak. Átlátszó ablakkal ellátott kartondobozban van csomagolva, így ideális ajándéknak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Távirányítós autó R/C terepjáró zöld 1:10 5418" című hirdetést látja. (fent)