Betöltés...

Fehér rajztábla szék projektor narancssárga filctollak képek 9498

Ár: 36.480 Ft

Ez a multifunkcionális tábla a filctollak lehetőségével minden rajzolni szerető gyermeknek örömet okoz. Fejleszti művészi érzékét, képzelőerejét, kézfunkcióit és pontosságát. A táblára való rajzolás nagyon pozitív hatással lesz a gyermek fejlődésére.

A készlet tartalmaz egy kis széket is, amelynek segítségével gyermeke kényelmesen tud majd ülni az asztalnál. Tökéletes kiegészítője lesz egy gyerekszoba dekorációjának. Az asztallapon két kis fiók található, ahol a tollak teljes színválasztékát elrejtheti, mindig kéznél vannak.  Az asztal közepén lévő kivetítő egy barátságos zsiráfra hasonlít, és különböző állatokat és karaktereket ábrázoló képeket jelenít meg, amelyeket egy papírlapra lehet rajzolni. A készletben található sablonok megtanítják gyermekét a geometriai alakzatok helyes nevére és a betűk írására.

Rengeteg előny és szórakozás!

A készlet elemei:

- kivetítő

- 36 képsablon,

- 6 lemez képekkel,

- 12 színes filctoll,

- sablon geometriai ábrákkal

- sablon betűkkel

 

Az asztal méretei:

44 cm x 36 cm x 45 cm

Rajzolás felső méretei:

32 cm x 21 cm

Magasság a padlótól a tetejéig:

45 cm

Kivetítő magassága:

23 cm

Szék méretei:

30 cm x 20 cm

Csomagolási méretek:

42 cm x 50 cm x 14 cm

A kivetítő 4 db 1,5 V-os AA elemmel működik, amelyek nem tartoznak a készlethez. A tollat viszont három LR41 tápegységgel látják el, amelyek a készlet részét képezik. Ezek a kivetítőbe vannak behelyezve, hogy az megfelelően működhessen. A játék biztonságos, tanúsított anyagokból készült, amelyek hozzájárulnak a hosszú élettartamhoz és a robusztussághoz. Az asztal lábakon áll, amelyek magassága a kisgyermekek átlagos magasságához van igazítva. A készletben található összes elem CE tanúsítvánnyal rendelkezik. A kivetítővel ellátott asztal egy nagy, színes dobozba van csomagolva, amely megkönnyíti a játék szállítását. 3 évesnél idősebb gyermek számára.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fehér rajztábla szék projektor narancssárga filctollak képek 9498" című hirdetést látja. (fent)