Betöltés...

Mágneses krétatábla 2 az 1-ben Kék és fehér tartozékokkal 8334

Ár: 34.060 Ft

A multifunkcionális tábla a művész örömét nem indukálja, jogi oktatási segédeszköz is lehet. Rajzolás krétával és filctollakkal valamit a gyermeknek, amit szeretnek. A kék-fehér tábla bármelyik gyerekszobába illik. A táblára rajzolással fejleszti gyermeke művészi készségeit, képzelőerejét saját segítségéből és szem-kéz koordinációját.
Rengeteg előny, egy termék.
A táblának két rajzfelülete van - a fehér, amely az írható tollakhoz való, és a fekete, amelyre krétával lehet rajzolni. A forgatás 360 fokban változtatható. Az iskolai készlet kék, kék, piros, zöld és sárga színű filctollakat tartalmaz, valamint egy 12 darabos krétakészletet. Mivel a tábla egy mágneses játék, a tábla egy tábla mágnesekkel, amelyhez segíthet egy tábla egy tábla egy tábla egy tábla képekkel. Az egész készlet 48 elemet tartalmaz.
A forgatható tábla megtartotta a lábak állítható magasságát - alapértelmezés szerint a lábakkal együtt lehetett elrendezni a mestereit, hogy a gyermek képes legyen állva használni. A tábla rövidítése után a táblát megváltoztatták nekünk, például a társasága koordinálásával, nagyon kényelmes lehet ülni. A tábla részén van az összes krétán és filctollakon, ahol a helyét használhatja a további kiegészítők számára, ha mi vagy nem használjuk a nevet ezen a ponton szükséges. Ezenkívül a tábla tetején egy kampó is található a táblán, ez is lehetővé teszi, hogy egy papírlapot rögzítsen.
Kit alkatrészek:
- 2 csésze
- 12 korona
- 5 filctoll
- radírszivacs
- 12 színes mágnes
- krétatartó
Tábla méretei: 1 db:
Tábla méretei: 58cm x 33cm x 110cm
Írófelület méretei:
31 cm x 41 cm
Értékek a neveléstől a tábláig:
kb. 70 cm
A csomag mérete: A csomagolási egység méretét tekintve: 1,5 cm:
54cm x 78cm x 12,5cm
 
3 éves korú gyermekek számára készült. Megfelel az EN71 szabványnak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mágneses krétatábla 2 az 1-ben Kék és fehér tartozékokkal 8334" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: