Betöltés...

Távirányítású rendőr autó, fehér 4862

Ár: 14.210 Ft

A fotón látható autó inverze elérhető  - fehér rendőrautó
A saját autó vezetése sok ember számára álom. Mostantól a rendőr járművek minden rajongójának, különösen a 3 év feletti gyerekeknek, valamint apukáiknak van lehetőségük kipróbálni egy saját rendőr autót. A gyönyörű fehér színű távvezérelt autót 1:14 méretarányban tervezték és gyártották. A szórakozás a távirányítású járművel minden fiút nemcsak boldoggá tesz, hanem számos fontos szinten elősegítheti a fejlődését is a koordinációban. A termék garantálja a kellemes időtöltést társaival.
A készlet tartalma:
- Rendőrségi autó fekete színben
- R / C távirányító
- kezelési útmutató

A bemutatott fehér színű autó rendőri változatban olyan modell, amely egyesíti a sportos megjelenést a kupéautókra és a speciális szolgáltatásokra jellemző tulajdonságokkal. Az autó a legkiválóbb minőségű műanyagból készült, amely ellenáll az apró ütközéseknek, ugyanakkor masszív és tartós is. A távirányítós jármű kialakítása tükrözi a teljes méretű modell legfontosabb részleteit. A játékjármű gumival, újrafutózott kerekekkel rendelkezik, ami nagyszerű szórakozást garantál. 

A jármű távirányításához használt távvezérlő fekete, fényes, ezüst részletekkel kombinálva. Az autó könnyen irányítható, így előre / hátra, jobbra / balra halad. 

Az ellenőrzött játékot CE tanúsítvánnyal látják el, amely elsősorban a termék magas minőségét, valamint a használatából adódó biztonságot bizonyítja. A járműmodell és a távirányító AA elemekkel működik. Az autó egy elegáns dobozba van csomagolva, átlátszó oldalú dobozban. 

Méretek :
- autó: 25 cm x 10 cm x 8 cm,

A csomag méretei:
- 37 cm x 15 cm x 16 cm.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Távirányítású rendőr autó, fehér 4862" című hirdetést látja. (fent)