Betöltés...

Nagy betonkeverő könnyű Builders pear R/C távirányítóval 11053

Ár: 19.650 Ft

Nagy betonkeverő lámpával
Építők körte
+ R/C távirányító
 
 
Az építkezésen dolgozni kemény munka, a gépek nagyok és lenyűgözőek! Ideje munkába állni! Egyetlen építkezés sem lesz teljes, ha hiányzik a betonkeverő. Ez az építkezésen szükséges alapvető jármű. A vele való játék hatással lesz gyermeke képzeletére és kreativitására, valamint logikus gondolkodási készségeire. A betonkeverő egyedi színvilággal rendelkezik a valósághű járművekhez, emellett színes lámpákkal van felszerelve, hogy élvezetesebbé tegye a játékot. Az 1:12 méretarányú csúcsminőségű műanyagból készült körte képes a saját tengelye körül forogni. Mozgatható, taposott kerekekre van felszerelve, melynek köszönhetően a gyermek különféle típusú felületeken használhatja.
A játék nagyon valósághű stílusban készült, az erre a típusú járműre jellemző matricákkal, valamint számos fontos részlet utánzattal. A készlet legnagyobb előnye a távirányító lehetősége.
A mellékelt távirányítón négy gomb található, amelyek lehetővé teszik az előre/hátra, jobbra/balra és forgatást.
Ez az autó több órányi szórakozást biztosít gyermekének!
 
 
Elemek beállítása:
-betonkeverő
- R/C távirányító
 
 
A betonkeverő méretei: 28 cm x 16 cm x 11 cm
A távirányító méretei: 10 cm x 7 cm x 3 cm
A játék csomagolásának méretei: 43 cm x 20 cm x 15 cm
 
 
A jármű 2,4 GHz-en működik Az építőipari autó 3,7 V-os elemmel működik (USB kábel mellékelve) A távirányító 2 db "AA" 1,5 V-os elemmel működik (nem tartozék). A játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.
A készlet CE minősítéssel rendelkezik és megfelel az EN 71 szabványnak, kartondobozba csomagolva, átlátszó kirakattal, így ajándéknak is ideális.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Nagy betonkeverő könnyű Builders pear R/C távirányítóval 11053" című hirdetést látja. (fent)