Betöltés...

Lakóautó biciklivel, pink 3718

Ár: 34.100 Ft

A rózsaszín és lila szett a méreteivel a klasszikus Barbie babákhoz igazodik. A jármű első részében egy fülke található a vezető és utasa számára, amelynek köszönhetően több baba is részt vehet a játékban. Az ajtók mindkét oldalon kinyílnak, így a kislány könnyen leültetheti a sofőrt és az utast a gyönyörű megjelenésű ülésekre.

A lakóautó felső részében elhelyezhető egy kerékpár, amelynek köszönhetően a babának több helye lesz a bútorai számára. Használata fejlesztheti a gyermek kézi készségeit, képzeletét, kreativitását és logikus gondolkodását. Válasszon egy aranyos, lányos babakészletet, és a móka soha többé nem lesz unalmas!

A Barbie babák szettjét minden 3 évesnél idősebb lánynak szánják. Tanúsított és biztonságos anyagokból készül, ennek köszönhetően rendelkezik CE tanúsítvánnyal, gyártása pedig megfelel az EN71 szabványnak. A kerekekkel ellátott ház kiegészítőkkel egy aranyos, rózsaszín dobozba van csomagolva, átlátszó oldallal.
A szett tartalmaz egy lakókocsit, egy mountain bike-ot és számos kiegészítőt, ami nem hiányozhat egy babázó kislány gyűjteményéből. A baba négy keréken utazhat házával, valamint a szabadban töltheti idejét rózsaszínű biciklijével.

A készlet tartalma:
- lakókocsi,
- hegyikerékpár,
- összecsukható szék,
- TV,
- kemping hűtőszekrény,
- asztal,
- serpenyő,
- tál,
- edények, poharak, tányérok,
- italok.



A készlet méretei:
- lakókocsi: 50 cm x 21,5 cm,
- kerékpár: 23 cm x 8,5 cm.

A játék csomagolásának méretei:
- 56 cm x 27,5 cm x 22,5 cm.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Lakóautó biciklivel, pink 3718" című hirdetést látja. (fent)