Betöltés...

Kétoldalas tábla krétával, tollakkal állvánnyal kivetítőn képek Rózsaszínben 9500

Ár: 14.630 Ft

Kétoldalas tábla krétával, tollakkal állvánnyal kivetítőn képek Rózsaszínben
A multifunkcionális krétatábla egy Állvány Projektorral, Képekkel, filctollakkal minden rajzolni szerető gyereket boldoggá tesz. Fejleszti művészi érzékét, képzelőerejét, kézfunkcióit és pontosságát. A táblára való rajzolás nagyon pozitív hatással lesz a gyermek fejlődésére.
A tábla nagyon szépen és gondosan van elkészítve, két oldalra kihajtható. Két felülete van a rajzoláshoz - fehér, radírozható filctollak használatára kialakított, és fekete, amelyre krétával lehet rajzolni. A szobában bárhol elhelyezhető. Ezenkívül fiókjai is vannak, amelyekbe filctollakat, krétát vagy kiállítandó képeket helyezhet el. A tábla tetején elhelyezett kivetítő különböző állatokat és karaktereket ábrázoló képeket jelenít meg, amelyeket a tábla felületére lehet rajzolni. A mellékelt sablonok megtanítják gyermekét a geometriai alakzatok helyes nevére és a betűk írására.
Rengeteg előny és szórakozás!
A készlet elemei:
- Kivetítő
- 36 képsablon,
- 6 képeket tartalmazó lemez,
- 12 színes filctoll,
- 12 színes kréta
- Stencil geometriai ábrákkal
- betűsablon
- egy filctoll, amely megvilágítva megmutatja, hogy mit rajzoltál
 
Táblaméretek: A tábla mérete:
31 cm x 15 cm x 42 cm
Rajzfelület méretei:
21 cm x 15 cm
Kivetítő magassága:
23 cm
Csomagolási méretek:
44 cm x 31 cm x 8 cm
A projektor 4 darab AA 1,5 V-os elemmel működik, amelyek nem tartoznak a készülékhez. A toll viszont három LR41 elemmel működik, amelyek a készlet részét képezik. Ezeket a kivetítőbe kell behelyezni, hogy az megfelelően működhessen. A játék biztonságos, tanúsított anyagokból készült, amelyek hozzájárulnak a hosszú élettartamhoz és a robusztussághoz. Az asztal lábakon nyugszik, amelyek magassága a kisgyermekek átlagos magasságához van igazítva. A készletben található összes elem CE tanúsítvánnyal rendelkezik. A kivetítővel ellátott asztal egy nagy, színes dobozba van csomagolva, amely segít a játék szállításában.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kétoldalas tábla krétával, tollakkal állvánnyal kivetítőn képek Rózsaszínben 9500" című hirdetést látja. (fent)