Betöltés...

Interaktív kutyus, mozog és ugat 7275

Ár: 13.550 Ft

Interaktív kutya mozog és ugat
Ha gyermeke saját háziállatról álmodik - gondozásáról, hosszú sétákról. Az interaktív csivava nagyszerű játszótárs! Mi segítünk valóra váltani az álmát.
Megindul, ha megérintik, ha megsimogatják, ugatni kezd, mozgatja a fejét és a farkát. A kutya minden egyes érintésre reagálni fog. Másrészt, ha a hasa oldalára nyomják, a kutya mozgatja a mancsait, előre megy, ugat és barátságos zene szól a háttérben! Nagyszerű ajánlat gyermeke számára, nemcsak mosolyt csal az arcára, hanem egy igazi csivava miniatűr változata. Talán a barátja lesz? Ez lesz a kezdete annak, hogy saját kutyája legyen, és megtanulja, hogy az állatért való felelősségvállalás a játék és a feladatok szorgalmas elvégzése révén megtérül a jövőben.
A kutyának krémszínű a bundája, a szemszíne sötétbarna, megragadja a tekintetet. Ezenkívül a nyakán lévő gyönyörű piros masni még bájosabbá teszi.
A kutya méretei:
20 cm x 9 cm x 21 cm
A játékkutya átlátszó fóliába van csomagolva. Minden 3 évesnél idősebb gyermek számára ajánlott. A kutya CE tanúsítvánnyal rendelkezik, amely igazolja, hogy megfelel az európai uniós irányelvek követelményeinek. Megfelel az EN71 szabványnak. Nagyon biztonságos játék, nincs benne éles elem és kellemes tapintású. A kutyával való játékhoz 3 db 1,5V-os "AA" elemre van szükség. Az elemtartó rekesz alul, a szőrzet alatt található.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Interaktív kutyus, mozog és ugat 7275" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: