Betöltés...

Villa Nadia fából készült babaház 10217

Ár: 62.920 Ft

Babaház Fa Villa Nadia Világos rózsaszín
Egy teljesen felszerelt, fából készült babaház minden fiatal hölgy szobájában kötelező darab. A családi játék és a babázás a kislányok egyik kedvenc elfoglaltsága. A játék lehetővé teszi, hogy saját, egyedi házat hozzon létre, amelyet gyermeke saját ízlése szerint díszíthet. A ház felépítése nagyon átgondolt és ügyes. A ház gyönyörű dísze lehet egy kis hercegnő szobájának. A házikó modern, visszafogott és valódi megjelenésű, és gazdagon felszerelt.
A villa elrendezése a következő:
-Első emelet, ahol van egy konyha egy fürdőszobával, amelynek oldalán egy lift található.
-Első emelet a nappali és a zeneszoba, ahol van egy zongora és egy körlépcső, amely a padlásra vezet. A szobából a hatalmas erkélyre lehet feljutni, amelyhez egy csúszda van csatlakoztatva.
-A tetőtérben egy gyönyörű hálószoba és egy emeletes ágy.
Minden szoba fából készült bútorokkal van berendezve. A konyhában minden megtalálható, ami az ételek elkészítéséhez szükséges, egy virág alakú asztal és két rózsaszín szék. Mindezek az elemek csodálatos hangulatot teremtenek az együtt töltött idő eltöltéséhez. Ugyanezen az emeleten található egy fürdőszoba káddal, WC-vel és mosdókagylóval, gyönyörűen megvilágítva LED-ekkel.
A pihenéshez a legjobb lesz a nappali, amely az első emeleten található, ahol van egy kanapé és egy zongora, ahol gyönyörű dallamokat játszhat. Ha felnézünk a tetőtérbe, egy hálószobát találunk egy kényelmes ággyal, egy székkel és egy lámpával.
Az első emeleten található erkély tágas, ráadásul felszerelt csúszdával. Az egész házikó alatt egy modell van egy kék tóval, amelyet fűvel körülvett kék tó vesz körül.
Gyermeke saját bababirodalma. A kislány a saját házában játszhat.
Tökéletesen reprodukálva, mint egy valódi házban, a belső tér és a falak tompa színekkel. A bútorok szabad elrendezésének lehetőségei fejlesztik a képzelőerőt, a színvilág pedig a meleg, családi hangulatot hangsúlyozza. Az egész készletet meleg LED-fény világítja meg.
A készletben található fa bútorok: zongora, két szék, kanapé, virág alakú asztal, lámpa, fürdőkád, WC, esernyők, grill, éjjeliszekrény.
 
A Nadia házikó és a készlet elemei méretei
- a házikó magassága: 90 cm
- az első emelet magassága: kb. 26 cm
- szélesség: 87 cm
- mélység: 29 cm
- csúszda hossza: 40 cm
- erkély: 28 cm x 30 cm , korlát magassága: 12 cm
- tó: 60 cm x 30 cm
- felvonó magassága: 24 cm, szélessége: 11 cm
- virág alakú asztal: átmérő: 11 cm
- kád: 19 cm x 11 cm x 8 cm
-grill: 16 cm x 9 cm x 9 cm x 9 cm
 
Doboz méretei:
méret: 96 cm x 37,5 cm x 18,5 cm
Súly csomagolással együtt:
13,6 kg
Súly csomagolás nélkül: 13 kg:
12,4 kg
A gyártó ajánlása szerint a Nadia házikó 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült. A bemutatott készlet környezetbarát és szilárd anyagból, azaz fából készült. A fa használata a projekt megvalósítása során érezhetően növeli a konyha biztonságát és használati kényelmét több éves korig, valamint a készlet tartósságát és ellenállását a sérülésekkel szemben.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Villa Nadia fából készült babaház 10217" című hirdetést látja. (fent)