Betöltés...

RC Helikopter S5 SYMA RC Fehér 14868

Ár: 13.170 Ft

 
Távirányítós Helikopter S5 RC fehér
Kiváló minőségű műanyagból készült távirányítós helikopter. Ennek a helikopternek lenyűgöző méretei vannak: hossza 20 cm, magassága 10 cm és szélessége 18 cm a légcsavarokkal együtt. A készlet tartalmaz egy 3,7 V-os 100 mAh-s akkumulátort is, amely hosszan tartó szórakozást tesz lehetővé.
A 15 cm x 11 cm x 7 cm méretű távirányító 4 db AA elemmel működik (nem tartozék). A helikopter és a távirányító indítása nagyon egyszerű - csak kapcsolja be a helikoptert a gombbal, helyezze be az elemeket a távirányítóba, és indítsa el a kerek narancssárga gombbal.
A helikopter kezelőszervei kivételesen finomak, lehetővé téve az előre-hátra, jobbra, balra való mozgást, valamint fel-le repülést – sőt, még a saját tengelye körüli, azaz teljes 360 fokos forgást is. Maga a helikopter gondosan megtervezett, ami valósághűbbé és vonzóbbá teszi.
A helikopter infravörös frekvencián működik, ami stabil és precíz vezérlést biztosít. A töltési idő körülbelül 60 perc. A távirányító hatótávolsága maximum 8 méter, ami szabadságot ad a környék felfedezésére.
Ez egy tökéletes játék a távirányítós eszközök fiatalabb és idősebb rajongói számára. Tökéletes lesz játszótársnak az udvaron a napsütéses napokon, felejthetetlen szórakozás és öröm pillanatokat biztosítva.
A készlet összetevői:
- helikopter akkumulátorral
- távirányító elem nélkül
- tartalék kis propeller
- utasítás
A helikopter méretei:
20 cm x 10 cm x 18 cm 
A csomag mérete:
29 cm x 8 cm x 28 cm
CE  tanúsítvánnyal  rendelkezik és megfelel az  EN71 szabványnak .  A játék 14 éven felüli gyermekek számára készült .

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "RC Helikopter S5 SYMA RC Fehér 14868" című hirdetést látja. (fent)