Betöltés...

Amewi G485E Kerekes Markoló távirányítós autó (1:14) - Fehér

Ár: 157.690 Ft

A népszerű Amewi kerekes markoló az ötödik generációban - újdonság a forgó jelzőfénnyel és a meghosszabbított karral.

Ez a kiváló minőségű kerekes rakodó lezárja a szakadékot az RC játékok és a professzionális modellépítés között. A gém, a 190 mm széles vödör és a felépítmény részei valódi fémből készültek. Az előtető ütésálló műanyagból készült. Ennek az 1:14 méretarányú modellnek a vizuális és technikai jellemzői nem csak a tapasztalt modellezőket fogják meggyőzni. A kerekes markoló csuklója arányos és érzékeny vezérlést tesz lehetővé. A fel/le, a vödör nyitva/zárva és a gázpedál funkciói szintén arányosak. Ez azt jelenti, hogy a precíz munka ezzel a kiváló minőségű modellel nem jelent problémát.
A 2 orsóhajtás pozicionáló ereje több mint elegendő a nagyobb terhelések kezeléséhez.

Egyéb jellemzők:
Arányos vezérlés minden csatornánHang be/ki kapcsolhatóForgatható jelzőfény kapcsolható10 vezérelhető csatorna2,4GHz-es vezérlésHosszú menetidő, a felülettől és a tervezett felhasználástól függően kb. 20 percig.RTR változat akkumulátorral / töltővel (ugyanaz az akkumulátor, mint a többi kerekes rakodónkban, teljes fém kotrógépünkben és Arocs billenőkben a Pro termékcsaládból).Gumiabroncsoknagy teljesítményű meghajtók4WD meghajtás

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Amewi G485E Kerekes Markoló távirányítós autó (1:14) - Fehér" című hirdetést látja. (fent)