Betöltés...

Amewi FR16 Brushed Rally távirányítós autó (1:16) - Fekete

Ár: 45.680 Ft

Az FR16 raliautó egyesíti a versenyzői kinézetet, a kifinomult technológiát egy rendkívül hatékony giroszkópos rendszerrel és az elegáns drifteléshez elegendő erővel párosítva. Akár az úton, a pályán vagy a nappali padlóján - ez az 1:16 méretarányú modell minden terepet leküzd. Az érzékeny 2,4 GHz-es távirányító közvetlen vezetési érzést közvetít. A gyors és nagy teljesítményű kormányszervó szintén precíz kezelhetőséget biztosít, a nagy teljesítményű összkerékhajtás pedig a nagy akkumulátorral (7,4V Li-Ion 1200mAh) együtt 12-16 perces menetidőt tesz lehetővé akár 35km/h végsebesség mellett. A beépített giroszkóp minden helyzetben támogatja és tisztán a pályán tartja az FR16 Rally Driftert.
Egy kis kiegészítésként ez a modell különböző világítási lehetőségekkel lett felszerelve, amelyek a jeladóval állíthatók. Háromféle LED-világítás közül választhat, így az elülső rész mindig más és más látványt nyújt. A modellt már gyárilag jó golyóscsapágyakkal, fém CVD meghajtótengelyekkel és precíz futóművel szerelték fel.
Az RTR (Ready-to-Run) változatban kapható, a modell működtetéséhez szükséges minden megtalálható a szállítási terjedelemben, kivéve a távirányítóhoz szükséges háztartási elemeket. További bónusz a fekete felnikkel ellátott drift gumiabroncsok. Ezek könnyen lecserélhetők a szerelt gumiabroncsokra, hogy tiszta driftautóként mutatkozhassunk.

Egyéb jellemzők:
Teljesen arányos vezérlés (a gáz és a kormányzás érzékenyen szabályozható)Nagy akkumulátor a hosszú vezetési időhöz (Li-Ion 7.4V 1200mAh)Különböző LED világítási módok az elülső oldalon (az adóval kapcsolható) és piros LED fény a hátsó oldalon.USB töltőFröccsenésálló (teljesen alkalmas kültéri használatra)

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Amewi FR16 Brushed Rally távirányítós autó (1:16) - Fekete" című hirdetést látja. (fent)