Betöltés...

Négykerék-meghajtású gesztusérzékelő kettős távirányító RC 1:16 Qvad Kézmozdulattal irányítható Villogó Akumulátoros beépített led fénnyel 

Ár: 22.500 Ft

 Négykerék-meghajtású gesztusérzékelő kettős távirányító RC 1:16 Qvad Kézmozdulattal irányítható Villogó Akumulátoros beépített led fénnyel 

Az RC 1:16 Quadvégre két távirányítót és gesztusérzékelést is kínál, hogy még izgalmasabbá tegye a játékot. A gyerekek irányításához egyszerű gesztusokat használhatnak, ami könnyűvé teszi a jármű vezetését. A kettős távirányító rendszer lehetővé teszi, hogy két autót egyszerre irányíthassanak versenyezhessenek velük.

A környezetbarát anyagokból készült kiváló minőségű és biztonságos a gyerekek számára. Nem mérgező, szagtalan és tartós, így a szülők nyugodtan játszhatják gyerekeiket.

Az erős interferencia-elhárító képességnek kiváló távirányító autók stabil jelrel rendelkeznek, és kevesebb érzékenyek a zavarokra. A 2,4 GHz-es vezérlőrendszer lehetővé teszi a zavartalan és élvezetes játékot.

Ezek a négykerék-meghajtású járművek alkalmasak homokozóban, strandon, kertben vagy akár nappaliban és hálószobában való játékra. Az erős teljesítményükkel és tartósságukkal hosszú órákon szórakozást nyújtanak.

A termékcsomag tartalmazza a motorkerékpárt, a beépített akkumulátort, az USB töltőkábelt, a távirányítót és a távirányítós órát, ha a kettős távirányítós verziót választod.

A jármű mérete 22 x 17,5 x 15,5 cm,
míg a színes doboz mérete 30,5 x 16,7 x 21,5 cm.
Termékkonfiguráció


Terméknév: távirányítós terepmotorkerékpár

Vezetési teljesítmény: négy hajtóerő

Termék színe: piros, sárga, kék

Test akkumulátor: újratölthető akkumulátor

Töltési idő: kb 2-3 óra

Távirányító jele: 2,4GHz

Termék mérete: 22*17,5 *15,5cm

Színes doboz mérete: 30,5×16,7×21,5 cm



Ezzel a Quadvégre készlettel a gyerekek órákon át szórakozhatnak és versenyezhetnek egymással. A különböző színváltozatok lehetővé teszik a személyre szabott választást.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Négykerék-meghajtású gesztusérzékelő kettős távirányító RC 1:16 Qvad Kézmozdulattal irányítható Villogó Akumulátoros beépített led fénnyel " című hirdetést látja. (fent)