Betöltés...

Springos 92 db-os Flexibilis autópálya, 2 cserélhető színben

Ár: 9.090 Ft

Ez a 92 darabos flexibilis versenyautópálya hajlik és világít. A fantasztikus versenypályán LED lámpák találhatók, amelyek fényesen világítanak, amikor a kisautó rajta halad. A rugalmas versenypálya szabadon összeállítható különböző formára. A gyerekek a rugalmas pályát különféle formákba hajlíthatják, forgathatják és csavarhatják.

Ez a 92 darabos flexibilis versenyautópálya hajlik és világít. A fantasztikus versenypályán LED lámpák találhatók, amelyek fényesen világítanak, amikor a kisautó rajta halad. A rugalmas versenypálya szabadon összeállítható különböző formára. A gyerekek a rugalmas pályát különféle formákba hajlíthatják, forgathatják és csavarhatják. A varázslatos versenyautó-pálya szélei és sarkai polírozottak, hogy ne sértsék meg a gyerek kezét. Könnyen össze- és szétszedhető. Csak pattintsa össze a darabokat. A legjobb versenypályás játék 4-7 éves fiúknak, lányoknak. A versenyautó-pálya nagyszerű karácsonyi, születésnapi ajándék kisgyermekek számára. - Anyaga: Műanyag
- Szín: zöld, kék, sötétkék, piros A készlet tartalma: - 92x pályaszegmens (szélesség: 8 cm, hossz: 3 cm) négy színben, klipekkel összekötve
- 1x pályarész rajt/cél területtel (hossz: 10,5 cm, szélesség: 8 cm)
- 1x terepjáró alváz (magasság: 5 cm, szélesség: 8 cm, hosszúság: 10 cm) akkumulátorral működik (akkumulátor bemenet a mellékelt csavarhúzóval lecsavarva), 2 LED lámpával (elöl)
- 2x karosszéria az alvázra szerelve (magasság: 3,5 cm, szélesség: 6 cm, hosszúság: 9,5 cm)
- 1x csavarhúzó az akkumulátor fedelének lecsavarásához
- Kit tápegység: 3 x AAA; 1,5 V
- Az elemeket a készlet nem tartalmazza

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Springos 92 db-os Flexibilis autópálya, 2 cserélhető színben" című hirdetést látja. (fent)