Betöltés...

Mecha-Godzilla építőblokk készlet mozgási és hangeffektusokkal

Ár: 32.500 Ft

Mecha-Godzilla építőblokk készlet mozgási és hangeffektusokkal

A MechaGodzilla építési technikai blokkok  minden olyan gyermek számára ajánlottak, akik szeretik fantáziájukat térbeli lények vagy épületek létrehozására használni. A masszív kidolgozás és az élénk színek még a legigényesebb blokkok szerelmeseinek figyelmét is felkeltik. A játék  előre-hátra tud mozogni,  mozgatja a fejét és  hangeffektusokkal rendelkezik (szörnyhang, lövöldözés, robbanás). A szörnyet az elején elhelyezett funkcionális hordozórakétákkal szerelték fel  . A játék vezérlése egy 2,4 GHz-es távirányítóval történik, amely a játékkal való szinkronizálást követően lehetővé teszi a Godzilla vezérlését. A kockákkal való játék fejleszti a gyermek fantáziáját és kreativitását, és sok jó szórakozást és mosolyt biztosít számára.

A készlet 688 elemet tartalmaz:

- színes blokkok

- rögzítőkulcs

- 2,4 GHz-es távirányító

- 3,7 V-os akkumulátor 

- USB töltő

- képes használati utasítás

A figura méretei: 35,2 x 32 cm

Az ilyen játékoknak köszönhetően a gyerekek több időt tölthetnek társaikkal vagy a szülőkkel, miközben új készségeket tanulnak. A kockák lerakása segíti a gyerekek színes képzelőerejének fejlesztését, miközben fejleszti kézi és technikai készségeit, valamint okosságát és barkácskészségét.

A készlet eredeti csomagolásban van, ajándéknak tökéles.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mecha-Godzilla építőblokk készlet mozgási és hangeffektusokkal" című hirdetést látja. (fent)