Betöltés...

Yamaha PSR-E373 Szintetizátor - Fekete

Ár: 132.570 Ft

Billentyűzet alkalmas kezdőknek és kissé haladóbb játékosoknak is. 48 hangú polifónia, 622 kiváló minőségű hangzás, Reverb és Master EQ effektus, 165 háttérstílus, 150 tarpeggio kifejezés, két hang rétegezésének vagy a billentyűzet felosztásának képessége - split, USB TO HOST.
A billentyűzetet a mellékelt adapter vagy 6 AA elem táplálja.
Ez a modell dinamikus billentyűzettel és USB-interfésszel gazdagodik a számítógéphez vagy az iOS-eszközhöz való csatlakozáshoz.

A teljes kulcsokat gyorsan és egyszerűen megtanulhatja a "Kulcsok a sikerhez" tanulási rendszerrel, és a "Touch Tutor" programmal élesítheti a tökéletes dinamikus játékot. Ha kedvenc előadójával szeretnél játszani, nincs más, mint csatlakoztatni a lejátszót az audio bemenethez, és élőben kísérni a bálványodat. A billentyűzet gyakorlatilag két egyenlő részre osztható. Még szórakoztatóbb lesz, miközben játszik a barátaival, és feltölthet egy sikeres dalt közvetlenül a billentyűzetre, vagy számítógépre vagy iOS-eszközre. A gombok könnyen hordozhatóak, és az adapter mellett az akkumulátor energiáját is használhatja.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Hangszerek, Hang és fénytechnika rovaton belül a(z) "Yamaha PSR-E373 Szintetizátor - Fekete" című hirdetést látja. (fent)