Betöltés...

ALWAYS BLONDE SZETT - szőkítő sampon és spray

Ár: 10.390 Ft

Ha a nyaralás után is megőrizné tincseinek napszítta árnyalatát, akkor használja mostantól az ALWAYS BLONDE hajszettet Hatásának köszönhetően haja ugyanolyan ragyogóan szőke  és csillogó lesz, amilyen a nyaraláskor volt a tengervíz alapú formulának köszönhetően
Hogyan szőkít
A sampon és a spray együttes használatával. Az életteli és energizáló tengervizet tartalmazó formula meghatározott biokémiai hatások révén fokozatosan hamvasítja, ill. kivilágosítja a hajat. Rendszeresen kell használni, mindaddig, amíg eléri a kívánt szőkeséget. Ez már pár hajmosás után bekövetkezik.
Spray a haj világosítására
A világosító spray a melaninnal lép kölcsönhatásba. Igazoltan eltávolítja a pigmenteket, miközben hosszan tartó módon világosít anélkül, hogy megváltoztatná a haj természetes szerkezetét. Mielőtt használná a sampont, fújja be a spray-vel az egész haját. Egy fésű segítségével győződjön meg róla, hogy egyenletesen szétoszlatta. Hagyja rajta 10 percig.
2 az 1-ben sampon a haj világosítására
A sampon szabályozza a spray világosító hatását. Lehetővé teszi, hogy finoman megnyújtsuk a világosítás időtartamát, köszönhetően az 5-os tengervíz-tartalmának. A sampon a garancia arra, hogy haja visszanyerje eredeti csillogását, rugalmasságát, könnyed érzését és fényességét. A filmréteg, ami ionizálja haját összefogja a hajrétegeket, ezáltal könnyebben fésülhetővé teszi a hajat.Használati útmutató A világosító spray használatát követően a sampont masszírozza hajába, majd bő vízzel öblítse le. A samponozást nem kell megismételni. Fokozatosan lesz látható az eredmény időről időre. Használja minden második nap, amíg teljesen elégedett lesz a hajkivilágosítás mértékével. A kívánt hatás kb. a negyedik használatot követően jelentkezik. Napi használata segít a gyorsabb eredmény elérésében. Ha a napfénytől kissé fakulni kezd a hatása, ismételje meg a programot tetszőleges gyakorisággal.
A termék festett hajra nem alkalmazható
Kiszerelés 250 ml tubus 150 ml spray

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ALWAYS BLONDE SZETT - szőkítő sampon és spray" című hirdetést látja. (fent)