Betöltés...

PROCAPIL'HAIR SAMPON ÉS SPRAY - Hajnövesztő sampon és spray

Ár: 10.490 Ft

A haj fiziológiája
Az időszámításunk előtti 5. században Hippokratész, a híres görög fizikus már feljegyezte, hogy az eunuchok soha nem kopaszodtak meg. Ebből arra következtetett, hogy a kopaszodást közvetlenül a férfi gének irányítják. Ez az egyébként helyes megfigyelés az alapja annak a még mindig általános vélekedésnek, hogy a kopasz férfiakat jóval férfiasabbnak tartották, mivel sokkal több férfi hormonnal - vagyis tesztoszteronnal - rendelkeztek. Tulajdonképpen a probléma valamivel összetettebb
Valóban, az androgén alopécia a 20 év feletti férfiak 20-ánál fordul elő és ez a szám évtizedenként 10-kal nő. Az 50 év feletti férfiak több mint felénél már tapasztalható. Mindazonáltal az alopécia nem csak a férfiakat érinti, bár a nőknél jóval kisebb mértékben jelentkezik.
Ahhoz hogy megértsük az androgén alopécia okait, tudnunk kell, hogy a haj életciklusának három fázisa van
Az anagén fázis (3-tól 7 évig) a haj növekedési fázisa,
A katagén fázis (nagyjából 3 hét) egy átmeneti fázis, ami alatt a növekedés megáll,
A telogén fázis (3-tól 4 hónap), ami egy visszafejlődésként jellemezhető és a haj végső kihullásával fejeződik be.
Három hónappal a haj kihullását követően egy új ciklus kezdődik a szőrtüsző csíráiban és egy új generáció indul növekedésnek. Ez a körforgás nagyjából 25-ször ismétlődik meg életünk során.
A körfogás különböző fázisai összetett függvénye számos hormonnak. Azonban egy hormon, a DHT (dihidrotesztoteron) túlzott jelenléte a fejbőrben rendellenesen felgyorsítja a haj életciklusát. Éppen ezért a haj ritkulni kezd és elvékonyodik, a kopaszodás szemmel láthatóvá válik. Miután a hormonanyagcsere közvetlenül géntípustól függ, az alopécia általában örökletes.
Mitől hatékony a PROCAPIL\'HAIR
A PROCAPIL\'HAIR megoldás az alopécia három közös kiváltó okára
Az androgén miatt, 5 alfa-reduktáz gátló, ami a tesztoszterin DHT-val történő kommunikációjáért felelős. A vérkeringés miatt, elősegíti a mikrokeringést a fejbőr kapillárisaiban, ami elengedhetetlen az optimális hajnövekedéshez.
A mechanikai okok miatt, segít a hajnak jobban beágyazódni a fejbőrbe.
Ahhoz, hogy a PROCAPIL\'HAIR hármas hatását kifejtse, három szinergikus összetevő kombinációját fejlesztették ki
Vitaminos peptid A biotinil-GHK együttese Hystidyl-Glycyl-Lysine és B7-vitamin (biotin) párosításával. Ez a vitamin a haj metabolizmusában játszik szerepet, aminek hiánya alopéciához és dermatitiszhez vezet.
Apigenin a flavonoidok családjába tartozó természetben előforduló molekula, amit grapefruit fából (Citrus maxima) vonnak ki. Érrendszer-védelmező és antioxidáns. Az apigenin hozzájárul a hajszálerek kitágításához, ezzel jobb mikrokeringést eredményez.
Oleanolsav Az olívalevélből (Olea europaea) nyerik, egy a természetben is előlforduló molekula. Úgy ismerik, mint az 5 alfa-reduktáz potenciális gátlószere. Ez az 5 alfa-reduktáz enzim felelős a tesztoszterin DHT-val történő kommunikájért Amint azt láttuk, a DHT (dihidrotesztoteron) az androgén alopécia fő okozója, negatívan befolyásolja a haj fiziológiai ciklusait.
Klinikai tesztek
A klinikai teszt 4 hónapig tartott, és 35 önként jelentkezőn végezték el. Két csoportba választották őket. Az első csoport placebót kapott, a másik csoporton PROCAPILHAIR kezelést végeztek.
A tesztek a következő eredményt mutatták
A hajnövekedés 121-ban aktivizálódik,
A haj öregedése 46-kal tovább tart,
Megnövekedett mikroszkopikus beágyazódás a hajtövekben.
Ez az új technológia speciálisan az androgén alopéciára fókuszál, így a PROCAPILHAIR alkalmas
a hajhullás megállítására,
az új hajszálak növekedésének elősegítésére,
a haj növekedési ciklusának meghosszabbítására és a haj megerősítésére.
Használati útmutató
Használja a sampont 2-3 naponta a hajspray mellé. Képezzen egyfajta masszát a nedves hajon, habosítsa fel és dörzsölés nélkül, gyengéden masszírozza a hajba. Hagyja rajta 3-4 percig, majd...

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 110 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "PROCAPIL'HAIR SAMPON ÉS SPRAY - Hajnövesztő sampon és spray" című hirdetést látja. (fent)