Betöltés...

Himalája goji bogyó cukorkristályos testradír

Ár: 2.490 Ft

Összetevői a hidratálás mellett segítenek elhalványítani a bőrhibákat és javítani a bőr textúráját, kinézetét. A fehér cukor kiválóan leradírozza az érzékeny bőrt is, gyengéden eltávolítva az elhalt hámsejteket. 
A bőrradírok általában tartalmaznak valamilyen hidratáló összetevőt is, hogy az anyag ne irritálja vagy szárítsa ki túlzottan a bőrt. Ebben a nagyszerű testradírban háromféle olajat is használtak. Ezek az értékes olajok a mandulaolaj, a szőlőmag olaj és a sárgabarackmag olaj.Az olajokban található antioxidánsok öregedés elleni hatóanyagokkal is rendelkeznek. Javítják a vérkeringést és elősegítik a kollagén termelését a bőr egészségének visszaállításához.
Használata során a selymes mandulaolajba kevert cukorkristály darabkák hatásosan megszabadítják bőrét az elhalt hámsejtektől. A megtisztult bőrfelület ugyanakkor a zuhany alatt hozzájut a szükséges víztartalomhoz, ami a készítmény gazdag mandulaolaj tartalmával keveredve bőrét semmihez nem hasonlíthatóan puhán hidratálja.
FŐBB ALAPANYAGOK
Himalájai goji bogyó kivonat Regenerálja a bőrt, segíti a sejtek anyagcseréjét javítja és gyorsítja a sejtregenerálódást. Támogatja a bőr egészségét és rugalmasságát.
Mandulaolaj Jótékony hatását elsősorban gazdag B-vitamin és magas Omega-9 telítetlen zsírsavtartalmának köszönheti. A mandulaolaj legnagyobb részét a linolsav és olajsav alkotja, amelyeknek fontos szerepe van a bőr védelmében és a szárazság megszüntetésben. Puhítja a bőr felületét, visszaadja a bőr rugalmasságát és lassítja a bőr öregedését. 
Sárgabarckmag olaj A sárgabarackmag olaj telítetlen zsírokban gazdag, óriási az A-vitamin-tartalma, ezért hihetetlenül jó a vízhiányos, valamint az öregedő és az érzékeny bőrre is. Megnyugtatja a száraz, illetve a gyulladásos bőrt. Kisimítja és táplálja a bőrt, amely selymesen simává válik tőle.
Szőlőmagolaj A bőrben rendkívül hamar felszívódik, könnyű és lágy, így érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják. Különösen alkalmas száraz, érett bőr ápolására. Hidratálja a bőrt, de nem tömíti el a pórusokat. Képes a kollagén és elasztin szöveteket regenerálni, növekedésüket stimulálni, a petyhüdt bőr állapotán javítani. Ezáltal kisimítja az apróbb ráncokat, javítja a bőr feszességét, így annak öregedési folyamatát lassítani tudja.
Használata Zuhanyzás során körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozza a cukorkristályokat a nedves bőrébe, egészen addig amíg a kristályok teljesen elolvadnak. Masszírozás során kerülje a vágásokat és a sérült bőrrészeket Majd alaposan, bő vízzel öblítse le a testradírt. Használata után hidratáljon, mert száríthatja a bőrt
Alkalmazhatjuk arcra, kézre, könyökre, térdre, lábfejre és más testrészekre is. A rendszeres arcradírozás lehetővé teszi, hogy az arcmaszkok és más tápláló krémek mélyebben hatoljanak a bőrbe. Használjuk heti 1-2 alkalommal 
Ajánlott stressz, krónikus fáradtság vagy levertség esetén is
Parbénmentes termék.
Kiszerelése 200 ml
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.04.18
Eddig megtekintették 240 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Himalája goji bogyó cukorkristályos testradír" című hirdetést látja. (fent)