Betöltés...

Rowenta SF5010F0 WET&DRY PRO 6 hőfok, 130 - 230 C, LCD Fehér-Ezüst hajvasaló

Ár: 21.554 Ft

A Rowenta Wet&Dry Pro hajvasaló sokoldalú, egyszerű és gyors hajformázást biztosít, hiszen a lehető leggyorsabb hajformázás és a praktikus használat érdekében hozták létre. Fedezze fel a praktikus és gyors hajvasalást, amelyet szinte azonnal elkezdhet, amint kilép a zuhany alól.

Ez a könnyen használható hajvasaló lehetővé teszi, hogy a még nedves haját - törülközővel való előszárítás után - vasalja. A nano-kerámia felület teljes védelmet biztosít a hajnak, míg az ionizátor csökkenti a kócosodást és káprázatos fényt kölcsönöz a hajnak.

Az Ön új titkos fegyvere a gyönyörű megjelenéshez, minimális időigénnyel. A Rowenta Wet&Dry Pro hajvasaló rendkívül praktikus, és lehetővé teszi, hogy száraz vagy - csupán egy törülközővel előszárított - nedves hajat vasaljon.

Használja ki a lehetőséget, hogy szinte egyenesen a zuhany alól vasalja ki a haját, és takarítson meg minél több időt reggelente egy hajvasalóval, amely mindent biztosít, ami a tökéletes megjelenéshez szükséges: A nano-kerámia felület teljes védelmet nyújt a hajnak a vasalásnál a gondtalan formázás érdekében, míg az ionizátor csökkenti a göndörödést, és a hajat simává, kezelhetővé és fényessé teszi.

Az extra széles vasalólapok nagyszerű vasalási eredményeket biztosítanak, még vastagabb hajtípusok esetén is, míg a mozgó vasalólap rendszer pedig már egy hajkötegen való áthaladás után is nagyobb hatékonyságot biztosít. A 130 °C és 230 °C között beállítható 6 hőmérséklet fokozatnak köszönhetően - amelyek az egyszerű és intuitív LCD kijelzőn könnyen beállíthatók - ezzel a nagyteljesítményű hajvasalóval kiváló eredményeket érhet el minden hajtípusnál.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Rowenta SF5010F0 WET&DRY PRO 6 hőfok, 130 - 230 C, LCD Fehér-Ezüst hajvasaló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: