Betöltés...

Thierry Mugler Angel EDP 25 ml Női Parfüm Teszter

Ár: 19.991 Ft

Kiadás éve:

1992

Típus:

Eau de Parfum

Illatcsalád:

orientális-vaníliás

Összetétel:

mandarin, vattacukor, barack, karamell, csokoládé, ámbra, jázmin, szeder, orchidea, bergamott, méz, pézsma, vanília, pacsuli A csillagos égboltra emlékeztető égszínkék üvegcse magabiztos, és csábítóan angyali illatot rejt magában. Egyedi, mással összetéveszthetetlen édes illat, az ultranőiesség pecsétje. Aki ezt viseli, biztosan a figyelem középpontjába kerül.

100%-ban eredeti és 100%-ban az eredetivel megegyező illat, amely nem az eredeti csomagolásában, hanem egy fehér/fekete univerzális dobozban, esetenként doboz nélkül érkezik. Gyártótól függően a teszterek kupak nélkül is érkezhetnek. Ezeket alapvetően kiállítani, kipróbálni szánták, de tökéletesen alkalmasak használatra is, hiszen az illat összetétele megegyezik a csomagolt változatéval. Ha magadnak vásárolsz és nem ajándékba akkor ideális választás lehet, mert a teszter kiszerelés mindig kedvezőbb árú, mint az originált csomagolású.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Thierry Mugler Angel EDP 25 ml Női Parfüm Teszter" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: