Betöltés...

Revamp ST-1000 Progloss Hajvasaló

Ár: 24.790 Ft

A Revamp Progloss™ digitális kerámia hajvasalóval egyetlen mozdulattal sima tapintású, sima és fényes stílust hozhat létre. Egyszerűen csúsztassa át a haját a gyors, selymes, göndörödésmentes formázásért és a tökéletesebb végekért.

A Progloss digitális kerámia hajvasaló segítségével szalonképes hajat készíthet. Progloss olajokkal átitatott kerámia lebegő lemezekkel a tökéletes simaság és fényesség érdekében.  
Egyedi hőmérséklet-beállításokA gyors felfűtési idők és a 80 °C és 235 °C közötti beállítások révén állandó és egyenletes formázási hőmérsékletre számíthat. Tökéletes minden hajtípushoz és állaghoz, gyorsan válthat a különböző hajmód-beállítások között: Finom, Medium vagy Thick. 
Kerámia és ionos technológiaAz ívelt hordókkal és lebegő kerámialapokkal ez az egyengető könnyen használható lágy fürtök és hagyományos egyenes megjelenés létrehozására. Egyszerűen csúsztassa át a haját a gyors, göndörödésmentes formázásért és a szalonban még jobb ragyogásért. 
Hozzon létre különféle frizurákatIrányítsa frizuráját könnyedén. Akár hosszú hajat kell formáznia, akár hullámokat, fürtöket, akár egyszerű egyenes megjelenést kell készítenie, a Progloss digitális hajvasaló elegáns kialakítása sokoldalú formázást tesz lehetővé. 
Gyors és egyszerű formázásAz extra nyugalom érdekében egy szilikon hőálló szőnyeg, valamint egy automatikus kikapcsolás funkció gondoskodik arról, hogy a hajvasaló 60 perc használat után is kikapcsoljon.
JellemzőkTeljesen kerámia lebegő melegítőlapok - Progloss illóolaj keratinnal, argánnal és kókuszdióvalEgyedi hőmérséklet szabályozás: 80ºC - 235ºCVizuális és hallható hőmérséklet-beállítási jelzésekOptimális hajtípus beállítás - Különféle hajtípusokhoz - vékony, közepes és vastagUltragyors felfűtés és hővisszanyerésGumírozott matt fekete felületCsak száraz hajon használhatóSzilikon hőálló szőnyeget tartalmazA termék súlya - 266 g

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Revamp ST-1000 Progloss Hajvasaló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: