Betöltés...

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Kids Spray nagyon magas fényvédelem a gyerekek érzékeny bőrére SPF 50+ 270ml

Ár: 6.999 Ft

Gyermekeknek. Mindennapos fényvédő, amely gyorsan beszívódik. Formulánk illatmentes és gyermekorvosi ellenőrzés mellett tesztelt. Hipoallergén az allergia kockázatának minimalizálásáért még érzékeny bőr esetén is. Az innovatív Netlock TechnológiaTM védőrendszert képez a bőrön egy nagyon vízálló formulában.

Jellemzői:
Gyermekek számára
Hipoallergén
Illatanyagmentes
Gyorsan beszívódik

Használat:
A csecsemőket és a kisgyermekeket ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak. A túlzott napozás veszélyes, még a közvetlen is. Ne tartózkodjon túlzottan hosszú ideig a napon még akkor sem, ha napvédő készítményt használ, mert egyetlen napozószer sem nyújt 100%-os védelmet. A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel bőrére. Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének. A gyermek viseljen bőrét takaró ruházatot, kalapot, napszemüveget. Felnőtt felügyelete nélkül gyerekektől távol tartandó. Ne használja a szemkörnyék területén. Szembe kerülés esetén azonnal és alaposan öblítse ki. Ne fújja közvetlenül az arcra. Felvitelhez fújja a tenyerére. Kerülje a textilekkel való érintkezést. Használat előtt rázza fel. Nyomja be a két fekete nyilat és engedje le a kart.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Kids Spray nagyon magas fényvédelem a gyerekek érzékeny bőrére SPF 50+ 270ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: