Betöltés...

L´Oréal Paris Revitalift Laser Pressed Krém éjszakai retinollal 50ml

Ár: 8.399 Ft

A pressed krém éjszakai retinollal és niacinamiddal csökkenti a ráncokat, intenzíven hidratál és egységesíti a bőrtónust. A bőr intenzíven hidratáltnak és tápláltnak érződik. Új öregedésgátló párosunk egy áttörést jelentő préselt krémben: RETINOL [A-VITAMIN]: Fontos összetevő a ráncok korrigálásáért és a bőr egységesítéséért. NIACINAMIDE [B3-VITAMIN]: Segít nyugtatni és ragyogóbbá tenni a bőrt, üdébb megjelenést nyújt.

Jellemzői:
Visszaadja az arcbőr szilárdságát és megőrzi feszességét
Regenerál és vitalizál
Mérsékeli a ráncokat és megelőzi azok kialakulását
Mélyrehatóan táplálja a bőrt
Bársonyosan finom tapintásúvá teszi az arcbőrt

Elkészítés és felhasználás:
1. HÉT: Az első héten 2 éjszaka vigyen fel egy adag krémet az arc egészére. Kerülje a szemhéjat. Használjon egy további adag krémet a nyakra és a dekoltázsra. A bőre védelmében reggel használjon legalább SPF 30-as fényvédőt.
2. HÉT: Alkalmazza minden második este.
3. HÉT: Alkalmazza minden este a tolerancia függvényében. Ne tegye ki napnak és mesterséges UV-sugárzásnak. Kezdetben természetes, ha pirosságot, bizsergést vagy szárazságot érez retinol használatakor. Ha ez bekövetkezik, hagyja abba használatát néhány napig, majd csökkentett gyakorisággal kezdje újra. Ha komolyabb és tartósabb irritáció alakul ki, hagyja abba a termék használatát és forduljon orvoshoz. Ne használja irritált bőrre, szemhéjra vagy ajakra. Amennyiben szembe jut, alaposan öblítse ki vízzel. Ne használja más retinolos termékekkel együtt.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "L´Oréal Paris Revitalift Laser Pressed Krém éjszakai retinollal 50ml" című hirdetést látja. (fent)