Betöltés...

Gyógynövény kivonatot tartalmazó kenőcs problémás bőrre - 15g

Ár: 3.480 Ft

Gyógynövény kivonatot tartalmazó kenőcs problémás bőrre - 15g
Kínai természetgyógyászok által kifejlesztett termék kifejezetten a bőrproblémákra!Összetevők:növényi kivonatok :Stellera chamaejasme : egy évelő gyógynövény, amelyet a hagyományos kínai gyógyászatbanszéles körben használnak daganatok, tuberkulózis és pikkelysömör kezelésére. A S. chamaejasmekivonat (SCE) gyulladásgátló, fájdalomcsillapító és sebgyógyító hatással rendelkezik;KamillaVadon élő krizantém: A legenda szerint ez a növény (Chrysanthemum morifolium) megmentette valakinek az életét, aki elesett a Parthenonban, az ókori görögök híres templomában. Azóta a herbalisták a legkülönbözőbb bőrbajok ellen használják.Calamus : A Calamus egy növény. A gyökérből gyógyszert készítenek a kalmust elsősorban bőrproblémák, duzzanatok fülfájás és rovarcsípésre használják.HarangfűKushen Gyulladáscsökkentő, nyugtató, bőrszerkezet-javítóKlórhexidin acetát: klórhexidin Diacetát egy klórhexidin sója, egy gombás és bakteriális fertőzések kezelésére használt antiszeptikum. Fertőtlenítő.Kámfor:Borneol: Gyógyászati alkalmazásaiFájdalomcsillapító - Enyhíti a fájdalmakat.Antibakteriális - Elpusztítja a baktériumokat.Hegesedés(fibrózis)-gátló - Kiegyensúlyozza a szervezet sérülésekre adott reakcióját.Gombaellenes - Gátolja a gombák növekedését.Gyulladáscsökkentő - Csökkenti a gyulladást a testben.Antioxidáns - Megakadályozza az oxidáció (szabad gyökök) okozta károkat - a THC-val és a CBD-vel szinergiában.-Mentol:Alkalmazási terület: bőrbetegségek különösen ajánlott-pikkelysömör-Atiópiás-seborrhoeás-napallergia -mycosis -csalánkiütés-akut és krónikus dermatitis- akne- Viszketés - ekcéma- melegkiütés - rovarcsípés esetén is alkalmazható-gyulladt területre is
Alkalmazási javaslat: naponta két három alkalommal alkalmazza az érintett bőrfelületen a tünetek enyhülése után még két hétig használja a hatás megszilárdulásához.A kenőcs könnyen felszívódó hormonmentes növényi összetevőkből készült arcbőrre is alkalmazható a szem környéke kerülendő.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.16
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Gyógynövény kivonatot tartalmazó kenőcs problémás bőrre - 15g" című hirdetést látja. (fent)