Betöltés...

Soulima kozmetikai táska

Ár: 4.590 Ft


CIPZÁR + FOGANTYÚ - a kozmetikai táska mindkét oldalán cipzárral van rögzítve, amely lehetővé teszi a gyors és biztonságos nyitást és zárást. Ezenkívül a táska fogantyúval rendelkezik a könnyű hordozáshoz vagy kézben tartáshoz.
VÉDELEM - a kozmetikai táska tartós anyagokból készült, amelyek megvédik a benne tárolt termékeket a sérüléstől, összetöréstől és a véletlen kinyitástól. A kozmetikumokat az UV-sugárzástól és a külső tényezők hatásától is védi.
A KOZMETIKUMOK RENDSZEREZÉSE - a tok különböző méretű zsebekkel, mozgatható rekeszekkel és rugalmas zsebekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kozmetikumok könnyű rendszerezését és elkülönítését. Nagy kapacitása lehetővé teszi, hogy sok különböző kozmetikai terméket tároljon egy helyen.
KEMÉNY REKESZEK - a piperetáska kinyitása után egy kemény rekeszekkel ellátott rendszerező jelenik meg. Így könnyen az igényeidhez igazíthatod. A táska oldalfalai is merevek, így nem áll fenn a kozmetikumok összetörésének veszélye.


MŰSZAKI ADATOK



fekete szín
anyag: Fekete színű: PVC, EVA
méretek fogantyúval: 26 x 9 x 28 cm
méretek: 26 x 9 x 22 cm
súly: 589 g
súly a csomagban: 625 g



A kozmetikai táska praktikus és stílusos megoldás a kozmetikumok tárolására és szállítására, védelmet, rendszerezést és könnyű használatot biztosít a mindennapi ápolási és sminkelési rutinok során.  Ez a típusú piperecikk-táska számos rekesszel és zsebbel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenféle kozmetikumot, sminket és bőrápolási eszközt rendben és szervezetten tartson.





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Soulima kozmetikai táska" című hirdetést látja. (fent)