Betöltés...

Professzionális Műkörmös csiszoló szett - Strong 210 csiszolófej szettel

Ár: 43.990 Ft

Fedezze fel a professzionális körömápolás új dimenzióját a Strong 210 körömcsiszoló és kéziegység segítségével. Ez a szupererős, stilizált manikűr- és pedikűr csiszológép kiváló teljesítményt nyújt, amelyet intuitív gomb- és kapcsolórendszer vezérel, és ideális választás professzionális használatra szánt manikűr és pedikür szalonokban, valamint otthoni körülmények között egyaránt. A Strong 210 csiszológép kivételes minőségű, stabil fém fogantyúval rendelkezik, amely garantálja a rezgésmentes működést. A piacon elérhető egyik legnagyobb teljesítménnyel büszkélkedik, 65W-os motorja és 0-tól 35 000/percig terjedő fordulatszám-skálája lehetővé teszi a precíz és hatékony munkavégzést. A termék számos kiemelkedő jellemzővel rendelkezik, köztük: Csiszolófej készlettel, amely széleskörű állíthatóságot biztosít a különböző igények kielégítéséhez. 2 kéziegység tartóval, amelyek megkönnyítik a kényelmes munkavégzést. Beépített csiszolófej tartó, ami praktikussá és helytakarékosá teszi a használatát. Alacsony zajszint, ami kellemes és zavartalan munkakörnyezetet biztosít. Választható irány, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a kényelmes és hatékony munkavégzést. Könnyű kezelés, ami ideális mind a kezdők, mind a tapasztalt felhasználók számára. A Strong 210 körömcsiszoló és kéziegység otthoni és professzionális használatra egyaránt alkalmas. A szett tartalma minden szükséges eszközt tartalmaz a kényelmes és hatékony munkavégzéshez, beleértve a standard pedált, a kéziegységtartó kupakot, az asztali kéziegység tartót, a 6 darabos csiszolófej készletet és a felhasználói kézikönyvet. Ha Ön is professzionális szinten szeretné végezni manikűr és pedikűr szolgáltatásokat, vagy csak otthoni kényeztetésre vágyik, a Strong 210 körömcsiszoló és kéziegység minden elvárásának megfelelő választás lehet.

Műszaki adatok: Típus: Strong 210 körömcsiszoló és kéziegység Szín: Fehér Bemeneti áram: 110V~220V (Választható) Kimeneti áram: DC 0-32V Áram erősség: 65W Fordulat: 35.000 fordulat/perc Csiszolófej bemenet mérete: 2.35mm (kompatibilitás) Csiszolófej minimum hosszúság: 10mm Működési hőmérséklet: -20°C~60°C A szett tartalma: 1 db Strong 210 csiszológép 1 db kéziegység 1 db standard pedál 1 db kéziegységtartó kupak 1 db asztali kéziegység tartó 1 db 6 darabos csiszolófej készlet 1 db felhasználói kézikönyv

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Professzionális Műkörmös csiszoló szett - Strong 210 csiszolófej szettel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: