Betöltés...

MaGeCa IPL epilátor, lézeres szőrtelenítő készülék nőknek és férfiaknak, 9 intenzitásfokozat, 999.999 impulzus az arcra, karokra, lábakra, hónaljra és ágyékra, fehér színben

Ár: 29.010 Ft

MaGeCa IPL epilátor, lézeres szőrtelenítő készülék nőknek és férfiaknak, 9 intenzitásfokozat, 999.999 impulzus az arcra, karokra, lábakra, hónaljra és ágyékra, fehér színben

 



A MaGeCa IPL Epilátorral felfedezheti a tartós szőrtelenítés forradalmi módszerét, fájdalom nélkül és tartós eredményekkel. Ez a csodálatos készülék 999.999 impulzusos IPL technológiával hatékonyan és egyszerűen távolítja el a nem kívánt szőrszálakat, akár otthon is.

Állandó szőrtelenítés: Az IPL (Intense Pulsed Light) technológiának köszönhetően örökre búcsút mondhat a nem kívánt szőrszálaknak. Olyan fényimpulzusokat bocsát ki, amelyek közvetlenül a szőrszálak gyökerére hatnak, gátolva a további növekedést. Minden egyes használattal a szőrzet vékonyabbá és kevésbé láthatóvá válik.



Fájdalommentes: Más szőrtelenítési módszerekhez képest ez az IPL epilátor szinte fájdalommentes. Többé nem kell fájdalmat szenvednie a sima és szép bőrért. Használja a 9 intenzitásfokozatot, hogy beállítsa a kényelmi szintjét az eljárás során. Többé nem fog kellemetlen érzést vagy fájdalmat érezni az epilálás során.



Nők és férfiak számára egyaránt alkalmas: Nemtől függetlenül ez az epilátor tökéletes az Ön számára. Használhatja az arcán, a testén, a hónalján és az ágyékán, így sokoldalúságot és hatékonyságot biztosít az epilálásban.

Bőrtípus érzékelő: A készülék bőrérzékelővel van felszerelve, amely biztosítja, hogy a beállítások optimálisak legyenek az Ön bőrtípusához, így biztonságosan a legjobb eredményt érheti el, és minimálisra csökkentheti az irritáció vagy égési sérülés kockázatát.

Pénz- és időmegtakarítás: A MaGeCa IPL Epilátorral nincs szükség időpont egyeztetésre vagy rendszeres szalonba járásra. A tartós szőrtelenítést otthonod kényelmében élvezheted, így időt és pénzt takaríthatsz meg.

999 999 impulzus: A rendelkezésre álló közel egymillió impulzusnak köszönhetően ez az epilátor tartósnak készült. Újra és újra használhatja, hogy bőre hosszú távon is szép maradjon.



Kényelmes otthoni használat: A MaGeCa IPL epilátorral otthon, saját időbeosztása szerint epilálhat anélkül, hogy el kellene hagynia a házat. Nem kell időpontot egyeztetnie vagy szalonokban várakoznia.

Digitális kijelző: A kijelzőn könnyen megszámolhatja, hogy az egyes epilálások után hány impulzus van még hátra. Az epilátor lámpa élettartama akár 999 999 impulzusig tart. A fényerősség és az epilátor működése is könnyen szabályozható.

Kompakt és könnyen használható kialakítás: A készülék kompakt, könnyen kezelhető és tárolható. Tökéletes személyes használatra, és elfér a táskájában vagy a fiókjában.

Szakértők által ajánlott: Az IPL technológiát a szépségápolási szakemberek elismerik és ajánlják, ami biztosítja, hogy biztonságos és hatékony megoldást választott a tartós szőrtelenítéshez.



A MaGeCa IPL epilátorral teljes körű megoldást kap a tartós szőrtelenítéshez, amely teljesen átalakítja a személyes ápolási rutinját, sima és szép bőrt biztosít Önnek erőfeszítés és kényelmetlenség nélkül.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "MaGeCa IPL epilátor, lézeres szőrtelenítő készülék nőknek és férfiaknak, 9 intenzitásfokozat, 999.999 impulzus az arcra, karokra, lábakra, hónaljra és ágyékra, fehér színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: