Betöltés...

MaGeCa professzionális borotva akkumulátorral, borotva és trimmer, vízálló, IPx7 vízálló, 55 mm-es titán fólia bőrirritáció elleni védelemmel, USB töltés, 5W-os teljesítmény

Ár: 12.315 Ft

MaGeCa professzionális borotva akkumulátorral, borotva és trimmer, vízálló, IPx7 vízálló, 55 mm-es titán fólia bőrirritáció elleni védelemmel, USB töltés, 5W-os teljesítmény

 

A MaGeCa professzionális borotva férfiaknak a teljesítmény, a vonzó kialakítás és a kényelem kombinációját kínálja, így ideális partner a személyes ápoláshoz.



 

 

Kettős célú

Ez az elektromos szakállborotva hajvágóként is működik. Többfunkciós kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy két különböző higiéniai célt érjen el egyetlen készülékkel.

Kényelmes borotválkozás

Ez a borotva jól megmunkált, és képes alkalmazkodni az arc, a nyak és az állkapocs kontúrjaihoz, így mindig sima és precíz borotválkozást biztosít.

 

 



Sokoldalú és hatékony

Ez a készülék könnyedén trimmeli, borotválja és nyírja az arcszőrzetet. Kis méretével és hordozható kialakításával bárhová magával viheti. Az USB-n keresztül újratölthető akkumulátorral pénzt és időt takaríthat meg az új elemek vásárlásával.

Újratölthető kialakítás

A borotva újratölthető, így bármikor és bárhol kényelmesen borotválkozhat. A bal oldalon található egy gomb, amellyel eltávolíthatja az alumíniumhálót, és teljesen megtisztíthatja. Semmi felhajtás, semmi rendetlenség, csak tökéletes borotválkozás.

Hordozható

Akár otthon van, akár utazik, akár az irodában dolgozik, ezzel az elektromos borotvával könnyedén borotválkozhat vagy nyírhatja szakállát. Hordozható kialakításának köszönhetően több helyre is magával viheti a sima és kényelmes borotválkozás érdekében. Tökéletes az aktív férfiak számára, akik mindig ápolt és tisztára borotvált megjelenésre vágynak.

USB töltés

A borotva kényelmesen tölthető USB-kábelen keresztül. Ez a töltési lehetőség praktikus és sokoldalú, mivel USB-adaptert, laptopot vagy bármilyen más kompatibilis eszközt használhat a borotva töltéséhez.



Specifikációk:

Feszültség: 100-240V

Teljesítmény: 5W

Töltési idő: 5 óra

Használati idő: 60 perc

A csomag tartalmazza: 


1 borotva


1 fejvédő borítás


1 USB töltőkábel


1 tisztítókefe


1 használati útmutató



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "MaGeCa professzionális borotva akkumulátorral, borotva és trimmer, vízálló, IPx7 vízálló, 55 mm-es titán fólia bőrirritáció elleni védelemmel, USB töltés, 5W-os teljesítmény" című hirdetést látja. (fent)