Betöltés...

MaGeCa professzionális férfi borotva, 7D, forgó fejjel, 5 az 1-ben professzionális férfi ápoló készlet, vízálló, vezeték nélküli töltés, LED kijelző, multifunkciós, ezüst színű.

Ár: 24.433 Ft

MaGeCa professzionális férfi borotva, 7D, forgó fejjel, 5 az 1-ben professzionális férfi ápoló készlet, vízálló, vezeték nélküli töltés, LED kijelző, multifunkciós, ezüst színű

 





Ez a modern kialakítású és fejlett funkciókkal rendelkező 7D borotva a férfiak számára biztosan lenyűgözi Önt. Itt az ideje, hogy borotválkozási rutinját felejthetetlen élménnyé varázsolja ezzel a teljes férfi ápolási szettel, amely most vonzó ezüst kivitelben kapható.

Ez az elektromos borotva 7 professzionális pengével rendelkezik, amelyek sima és precíz borotválkozást biztosítanak, függetlenül attól, hogy a test mely területén használja, hatékony védelmet nyújtanak és csökkentik az irritációt.

Ez a professzionális, multifunkcionális 5 az 1-ben elektromos borotva férfiaknak egy komplett ápolási készlet, amely tökéletes a férfiak számára, akik szoros borotválkozást és minőségi személyi ápolást szeretnének.

Alkalmazkodik az arc és a nyak ívéhez, és biztonságosan és hatékonyan fogja meg a hosszú és rövid szőrszálakat.

Ez a borotva száraz bőrön és nedves bőrön is használható. Ha tisztább borotválkozási élményt szeretne, javasoljuk, hogy borotvahabot használjon a szőrzet felpuhítására, mielőtt a férfi borotvát használná.



Jellemzők:

A legmodernebb 7D technológia

Ez a borotva 7D technológiával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy precíz és egyenletes borotválkozást biztosít, függetlenül az arc kontúrjától. A hét borotvafejnek köszönhetően, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak az arcformához, minden nap hatékony és kényelmes borotválkozást biztosít.

Modern és stílusos kialakítás

A borotva modern és stílusos kialakításával tűnik ki. Az ezüstszínű kivitel prémium megjelenést kölcsönöz neki, ergonomikus formája pedig könnyű kezelhetőséget biztosít a könnyed borotválkozáshoz.

Vízálló

Ezzel a borotvával nem kell aggódnia a zuhanyzás vagy a tisztítás miatt. Vízálló, így könnyen karbantartható és tökéletes a mindennapi használatra.

Erőteljes akkumulátor

A gyors mágneses töltéssel ez a borotva mindig készen áll arra, hogy hibátlan borotválkozást biztosítson. Az erőteljes akkumulátor kiváló üzemidőt biztosít, így akár hosszú utazások során is tökéletes borotválkozással kényeztetheti bőrét.

Intelligens LED kijelző

A LED kijelzővel ellátott férfi borotva képes pontosan megjeleníteni az akkumulátor töltöttségét és automatikusan rögzíti a használati időt az Ön számára.

Vakításgátló rendszerrel ellátott borotva

A férfi borotva tartós, kétrétegű pengékkel és továbbfejlesztett 7D borotválkozási rendszerrel rendelkezik, amely növeli a borotválkozási felületet és megtakarítja a borotválkozási időt.

Teljes ápolási készlet

A termékhez egy teljes ápolási tartozékkészlet tartozik, beleértve a tisztítókefét, a szőrtelenítő kefét és a stílusos hordtáskát, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy a borotvát magával vigye az utazásokra.

Tegye a borotválkozási rutint élvezetessé és hatékonnyá ezzel a megbízható 7D borotvával, amely modern dizájnt, kivételes teljesítményt és hibátlan borotválkozást kínál.

A csomag tartalmazza:


1 db 7D borotva


1 borotvafej


4 különböző méretű fésű


1 orr- és fültrimmer fej


1 arctisztító kefe


1 szilikon masszázskefe


1 tisztítókefe


1 töltőkábel


1 töltőállomás



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "MaGeCa professzionális férfi borotva, 7D, forgó fejjel, 5 az 1-ben professzionális férfi ápoló készlet, vízálló, vezeték nélküli töltés, LED kijelző, multifunkciós, ezüst színű." című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések