Betöltés...

ZEQAS Smart horkolásgátló készülék, automatikusan érzékeli a horkolási hangot és szabályozza a légzési ritmust, enyhíti az apnoét és javítja az alvás minőségét, fekete színű

Ár: 19.210 Ft

 

ZEQAS SMART horkolásgátló készülék, hordozható, kényelmes, EMS mikroáramú technológiát használ, USB újratölthető, automatikusan érzékeli a horkolási hangot és szabályozza a légzési ritmust, enyhíti az apnoét és javítja az alvás minőségét, fekete színű



A horkolásgátló készülék a horkolóknak segít csökkenteni vagy megszüntetni az alvás közbeni horkolást. Ez a készülék különböző formájú és funkciójú lehet, de a fő célja a horkolás megelőzése vagy csökkentése, amely zavarhatja a körülötte lévőket vagy akár a horkoló személyt is. A horkolásgátló eszközök különböző módon működhetnek, például a helyes nyakpozíció fenntartásával vagy az alvás közbeni légáramlás javításával, hogy csökkentsék a horkolást okozó rezgéseket.



EMS (elektromos izomstimuláció) mikroáramú technológia

Az EMS technológia automatikusan érzékeli az alvás közbeni horkolás hangját, és az áll területén lévő izmok mikroimpulzusok kibocsátásával reagál. A mikroimpulzusok célja: Ezeknek a mikroimpulzusoknak egyetlen alapvető célja van: az alvás közbeni légzés ritmusának stimulálása és szabályozása. Az állizmok stimulálásával a ZEQAS SMART légzéscsillapító készülék segít megnyitni a légutakat és fenntartani a levegő szabályos áramlását alvás közben. Ez segít enyhíteni a horkolást, és bizonyos esetekben csökkenti az alvási apnoe kockázatát.



 

USB-n keresztül újratölthető

A ZEQAS SMART horkolásgátló készüléket úgy tervezték, hogy rendkívül kényelmes legyen az energiaellátás szempontjából. A beépített USB-portnak köszönhetően a készüléket egy szabványos USB-kábel segítségével könnyedén feltöltheti. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség extra elemekre vagy időszakos elemvásárlásra. Az USB-töltés gyors és hatékony, így hosszú távon időt és pénzt takaríthat meg. A készülék töltéséhez használhat egy hagyományos USB-adaptert vagy akár a számítógép USB-portját is. Ezáltal a ZEQAS kényelmes és környezetbarát megoldás, amely kiküszöböli az akkumulátorok hulladékát, és hozzájárul a környezet védelméhez. A ZEQAS USB-töltési funkciójával tehát élvezheti az előnyöket anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátorok cseréjének költségei és kényelmetlenségei miatt.



A SMART antiforait készülék használatának egészségügyi előnyei

a) Csökkentett horkolás: A tartós horkolás megzavarhatja az alvást és gyakori ébredésekhez vezethet az éjszaka folyamán. A ZEQAS készülék rendszeres használatával, amely az áll területén lévő izmok stimulálásával és a légzési ritmus szabályozásával segít csökkenteni a horkolást, a horkolás jelentős csökkenését fogja tapasztalni. Ez azt jelenti, hogy alvópartnere is részesülni fog a pihentetőbb és nyugodtabb alvásból.

b) Az alvási apnoe csökkentése: Az alvási apnoe súlyos állapot, amely negatív hatással lehet az egészségére. A ZEQAS készülék segít csökkenteni az alvási apnoe kockázatát azáltal, hogy alvás közben nyitva tartja a légutakat és a légáramlást. Ez javíthatja a szervezet oxigénellátását és csökkentheti az apnoe epizódokat, elősegítve az egészségesebb alvást.

c) Megnövekedett energiaszint: A minőségi alvás elengedhetetlen ahhoz, hogy az energiaszintje egész nap fennmaradjon. A ZEQAS készülék használata mélyebb és pihentetőbb alvást tesz lehetővé, ami napközben megnövekedett energiát és éberséget eredményez. Ön éberebb és produktívabb lesz, és a túlzott fáradtság ritkábbá válik.

d) Javuló alvásminőség: Az alvásminőség jelentős hatással van az általános egészségi állapotra. A horkolás és az alvási apnoe csökkentésével a ZEQAS segít javítani az alvás minőségét. Ön nyugodtabb és pihentetőbb alvást élvezhet, gyakori megszakítások nélkül és szabályosabb légzésritmus mellett.



 

A ZEQAS SMART horkolásgátló készülék innovatív és hatékony megoldás a horkolás és az alvásminőségi problémákra. Válassza a ZEQAS-t, és fedezze fel újra a minőségi alvás örömét számos egészségügyi előnnyel.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ZEQAS Smart horkolásgátló készülék, automatikusan érzékeli a horkolási hangot és szabályozza a légzési ritmust, enyhíti az apnoét és javítja az alvás minőségét, fekete színű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: