Betöltés...

Braun PL5347 Silk-expert Pro 5 IPL pulzáló fényű Epilátor

Ár: 263.240 Ft

SkinPro 2.0 (SensoAdapt™) 
A bőrtónus az egész testben változó, így a SkinPro 2.0 érzékelő (SensoAdapt™) UV-szűrővel folyamatosan érzékeli a bőrt, és automatikusan beállítja a teljesítményt minden fényimpulzus a test különböző területeire.

Látható eredmények akár 6 hónapig
Kategóriájában a legjobb teljesítmény a látható szőrtelenítésért mindössze 4 hét, akár 6 hónap alatt. Használja ezt az eszközt hetente egyszer egy hónapon keresztül, hogy megtekinthesse az első eredményeket, és hosszú ideig sima bőrt kapjon. A lézeres szőrtelenítés alternatívája.

Erőteljes és finom
A SkinPro 2.0 érzékelő (SensoAdapt™) folyamatosan érzékeli a bőrtónusát (másodpercenként 80-szor), és automatikusan beállítja a pulzáló fény intenzitását, hogy tökéletes egyensúlyt biztosítson a gyors eredmények és a bőr gyengédsége között.

Pontos és precíz tetőtől talpig
Ez a pulzáló fényű epilátor precíziós fejjel rendelkezik a kisebb és érzékenyebb területekhez, például az archoz és a bikini területhez, egy szabványos fejjel, amely ideális a hónaljhoz, és egy nagy fejjel a nagyobb testrészekhez, például a mellkashoz vagy lábakhoz.

Sima bőr még az érzékeny területeken is
2 üzemmódja igazítja a fény intenzitását, így az érzékeny és kényes területeken is hosszan tartó sima bőrt biztosít. Első használatra is ideális.

Kevesebb kezeletlen terület
A Silk-expert Pro 5 a Braun leggyorsabb fényimpulzusos epilátora, fél másodpercenkénti fényimpulzusokkal. A folyamatos, nagy sebességű fényimpulzusok gyors görgetést és nagyon kevés kezeletlen foltot tesznek lehetővé.

10 intenzitási szint A
10 intenzitási fokozattal a SkinPro 2.0 (SensoAdapt™) technológia pontosan érzékeli a test bőrtónusának legkisebb változásait is. Ez biztosítja a potencia tökéletes egyensúlyát a tartós eredmények érdekében otthonában.

Tartósra tervezve
A Silk-expert Pro 5 400 000 fényimpulzussal van felszerelve, amely 22 évnyi teljes testkezelésnek felel meg³. Akár 6j/cm² teljesítményszintet kínál, ami a leggyorsabb módja a látható szőrszálak tartós csökkentésének.

Tudja meg, hogy a pulzáló fény megfelelő-e az Ön számára
A Braun pulzáló fényű epilátor a bőrtónusok széles skálájára alkalmas, a világostól a közepesig, a természetes szőkétől a sötétbarnáig vagy feketéig terjedő hajra. A pulzáló fény technológia kevésbé alkalmas világosszőke, vörös, ősz vagy fehér hajra, mivel kevesebb a fényelnyelő melanin.

A doboz tartalma
Silk-expert Pro 52 precíziós fejSzéles fejVenus Swirl Extra Smooth borotvaTápkábellel és elektromos csatlakozóval felszerelt transzformátorBeauty táska
Egyéb információ
- A biztonságos és gyors pulzáló fény epilátor: tartós szőrtelenítés mindössze 4 hét alatt. Alternatíva a lézeres epilátorhoz
- Biztonságos szőrtelenítő rendszer nőknek és férfiaknak pulzáló fényű epilátorral: a Skin Health Alliance által klinikailag akkreditált
- Intelligens szőrtelenítő készülék: SensoAdapt szenzor automatikusan és folyamatosan igazodik az Ön bőrtónusához
- Alkalmazható: széles fejjel és két precíziós fejek a nagyobb és kisebb testfelületek hatékony kezelésére
- Kompakt kialakítás: 15%-kal kisebb, 25%-kal könnyebb. 400 000 fényimpulzus biztosítja a látható szőrszálak tartós epilálását

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Braun PL5347 Silk-expert Pro 5 IPL pulzáló fényű Epilátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: