Betöltés...

Térdmerevítő, szögbeállítással, ortopéd, fix vagy mozgatható, állítható / univerzális méret, fekete

Ár: 15.564 Ft

Description: térd ortézis, szögletes és teleszkópos, ortopédiai, rögzített vagy mobil

 

Tapasztalja meg térdének optimális támogatását és kényelmét speciálisan kialakított ortézisünkkel, amely szögbeállítással rendelkezik az ortopédiai támasz pontos testreszabásához.

[Egyéni támogatás] Ez az ortézis személyre szabott támogatást nyújt a szögbeállításnak köszönhetően, lehetővé téve a térd hajlítási szögének pontos beállítását. Ez a funkció lehetővé teszi az egyéni igényekhez való alkalmazkodást, biztosítva az optimális támogatást a beteg állapotának és kényelmének megfelelően.

[Robusztus konstrukció] A tartós és tartós anyagokból készült térdortézisünk állandó és megbízható támogatást nyújt. A masszív kialakítás hatékony védelmet nyújt, így ideális a helyreállításhoz és a sérülések megelőzéséhez.

[Kényelem útközben] Bár robusztus, az ortézist úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a térd természetes mozgását. Ösztönzi a mobilitást és a napi tevékenységeket, miközben biztosítja a hatékony helyreállításhoz vagy megelőzéshez szükséges támogatást.

[Ideális különböző betegségekre] Az állítható szögű ortézis különböző körülmények között alkalmazható, beleértve a szalagkárosodást, a térd instabilitását, vagy támogatást nyújt a megerőltető sporttevékenységek során.

Fedezze fel a személyre szabott ortopédiai támogatás előnyeit a szögbeállító térdortézissel - elengedhetetlen partner a térd stabilitásának és kényelmének fenntartásában.

 
Szín:: Fekete.
Méret:: Univerzális.
Anyaga:: Alumínium.
Darabszám / Készlet:: 1.
Testfelület:: Térd.
Terméktípus:: Ortózis.

Material:
Instructions:
Set:

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Térdmerevítő, szögbeállítással, ortopéd, fix vagy mozgatható, állítható / univerzális méret, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: