Betöltés...

Tojásbarázdás alvást segítő ergonómiai párna

Ár: 7.990 Ft


p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 13.0px 'Helvetica Neue'}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 13.0px 'Helvetica Neue'; min-height: 15.0px}

Alvástámogató tojásbarázda kialakítás - A tojásbarázdák kényelmes magasságban tartják és támogatják a fej és a nyak optimális helyzetét az alváshoz.

 

Kiemelten kényelmes - A körbetekerhető párnának köszönhetően nagyobb valószínűséggel érezheti úgy, mintha egy puha, kényelmes anyagból készült felhőn ülne, amely egész éjszaka képes megtámasztani a fejét, nyakát és vállát.

 

Minden alvási pozícióhoz illeszkedik - Tökéletes az oldal-, hát- és hasalvók számára. Nem szükséges, hogy a hátadon aludj, mivel a párna oldal- és hasalvóknak is alkalmas.

 

A nyugodt alvásért - A körbetekert párna támogatja a fej és a nyak helyzetét, mivel a testrészek súlyát egyenletesen osztja el a párnán. Ez gyakorlatilag minden alvó számára javítja a kényelmet alvás közben, és ez a párna segít enyhíteni a fáradtságot és a nyakfájást.

 

Lélegző - ez a párna annyira jól szellőzik, hogy nem lesz meleg és izzadt alvás közben. A felhőkkel ellátott körkörös párna memóriahabbal van töltve. A puha alvópárna kötelező darab minden család számára.

 

Méret: 50 * 29 * 15 cm



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.06
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Tojásbarázdás alvást segítő ergonómiai párna" című hirdetést látja. (fent)