Betöltés...

Chanel Coco Mademoiselle Intense EDP 35ml Tester Női Parfüm

Ár: 36.900 Ft

Kiadás Éve:

2018


Típus:

Eau de Parfum (EDP)


Illatcsalád:

orientális-fás


Összetétel:

bergamott, narancs, jázmin, rózsa, vanília, tonkabab, pacsuli, citrom, gyümölcsös jegyek, fehér pézsma


 








A Coco Mademoiselle Intense a szabad és magával ragadó nő esszenciája. Egy modern, érzéki, orientális-fás illatkompozíció, amely a Chanel márka legnépszerűbb és legkedveltebb illatai közé tartozik. Ötvözi az édes és fűszeres jegyeket, így a bergamott, a rózsa és a jázmin mellett a vanília, a tonkabab és a pacsuli is megtalálható az illatkompozícióban.


Az egyszerű és mégis kifejezetten elegáns üvegcse olyan érzéki illatot rejt magában, melynek képtelenség ellenállni. Nagyon elegáns és érzéki, de ugyanakkor modern és fiatalos is, így bármely életkorú nő számára tökéletes választás lehet. Egy játékos és lázadó nőt tár fel, aki merészen és szabadon feltalálja magát nap mint nap. A Chanel márkája és minősége pedig garantálja, hogy egy minőségi és kifinomult illatba burkolhassa magát viselője. Leginkább az őszi és téli hónapokra ideális.


 





Mi a teszter? 100%-ban eredeti és 100%-ban az eredetivel megegyező parfüm, amely nem az eredeti csomagolásában, érkezik. Ezeket alapvetően kiállítani, kipróbálni szánják a gyártók, de tökéletesen alkalmasak használatra is, ugyanis ugyanazt a parfümöt tartalmazza, mint a nem teszter kiadások. Ha magadnak vásárolsz és nem ajándékba, akkor ideális választás lehet, mert a teszter kiszerelés mindig kedvezőbb árú mint az originált.


 


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Chanel Coco Mademoiselle Intense EDP 35ml Tester Női Parfüm" című hirdetést látja. (fent)