Betöltés...

Dolce & Gabbana Dolce EDP 75 ml Tester Női Parfüm

Ár: 23.301 Ft

Kiadás Éve:

2014


Típus:

Eau de Parfum (EDP)


Illatcsalád:

virágos


Összetétel:

papajavirág, amarillisz, nárcisz, mósusz, tavirózsa


 





A Dolce Eau de Parfum egy  tökéletes  alkotás  a  Dolce & Gabbana tervezőitől. Ez a  nagyszerű  parfüm  a papaya,  az amarillisz,  a nárcisz, a mósusz  és  a  tavirózsa aromáját  ötvözi. Lágy és nőies illat, olyan  könnyed,  hogy  úgy  érezzük,  egy csodálatos virágosréten  lépdelünk.  Üvege  rendkívül  bájos,  a virágot formázó kupak  különlegessé  teszi  a  csomagolást. Ha igazán friss és játékos illatot keresünk, ennek a parfümnek a polcunkon a helye!


 





Mi a teszter? 100%-ban eredeti és 100%-ban az eredetivel megegyező parfüm, amely nem az eredeti csomagolásában, érkezik. Ezeket alapvetően kiállítani, kipróbálni szánják a gyártók, de tökéletesen alkalmasak használatra is, ugyanis ugyanazt a parfümöt tartalmazza, mint a nem teszter kiadások. Ha magadnak vásárolsz és nem ajándékba, akkor ideális választás lehet, mert a teszter kiszerelés mindig kedvezőbb árú mint az originált.


 


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Dolce & Gabbana Dolce EDP 75 ml Tester Női Parfüm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: