Betöltés...

Acqua Di Parma Rosa Nobile EDP 100ml Női Parfüm

Ár: 50.901 Ft

Kiadás Éve:

2014


Típus:

Eau de Parfum (EDP)


Illatcsalád:

virágos-fás-pézsmás


Összetétel:

mandarin, bergamott, bors, rózsa, bazsarózsa, ibolya, gyöngyvirág, pézsma, cédrus, ámbra


 


Az Acqua di Parma Rosa Nobile egy elegáns, kifinomult, virágos-fás-pézsmás illatcsaládba tartozó női parfüm, melynek virágos és gyümölcsös illatjegyei igazi élményt nyújtanak az érzékeknek. A parfüm jellegzetes illata az olasz rózsát és a bergamottot ötvözi, melyeket a lágy bazsarózsa, az ibolya és a gyöngyvirág finom jegyei egészítenek ki.


Az illat fejjegye a bergamott és a mandarin frissítő illatával nyit, míg a szívjegyben a rózsa, a bazsarózsa, az ibolya és a gyöngyvirág elegáns keveréke dominál. Az illat mélyebb rétegeiben a pézsma, az ámbra és a cédrus finom, fás jegyei érezhetőek, melyek egyedi karaktert kölcsönöznek a parfümnek.


Az Acqua di Parma Rosa Nobile a nőiesség és a kifinomultság esszenciáját hordozza magában, így tökéletes választás minden olyan nő számára, aki szeretné az elegancia és a nőiesség érzését átélni. Egy esti partin, vagy akár egy romantikus vacsorán egyaránt megállja a helyét. E csodás illat garantálja viselője ragyogását, valamint azt is, hogy feledhetetlenné teszi az alkalmat. Elsősorban a tavaszi és nyári hónapokban hódít.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Acqua Di Parma Rosa Nobile EDP 100ml Női Parfüm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: