Betöltés...

ROBERTO CAVALLI Nero Assoluto Eau de Parfum 75 ml

Ár: 26.770 Ft

Roberto Cavalli Nero Assoluto EDP

Az 1940-ben, Firenzében született Roberto Cavalli a szenvedélyes és érzéki nők divattervezője. Több illatkompozíció is hűen tükrözi a készítőjének stílusát, rajongását az állítmintás motívumok iránt. Az illatok misztikusak és titokzatosak is, így egyaránt szimbolizálják az olasz temperamentumot és az életet élvező mediterrán luxust. Valamennyi Cavalli parfüm erős karakterekkel rendelkezik. Érzéki illatai vonzzák az emberek figyelmét. Legyen szó akár virágos, akár friss vagy fás jegyekről valamennyi termék a kiemelkedő személyiségek számára készült.

2013 augusztusában debütált a Roberto Cavalli divatház Nero Assoluto nevű parfümje, melyet szintén Louise Turner készített. Ez a kifinomult és részletgazdag illatt tökéletes választás egy olyan éjszakára, amikor is a hódítás kerül a középpontba. Könnyedén és selymesen simul a bőrbe ez a szexi és lágy parfüm. Eleganciáját az értékes és kiváló minőségű alapanyagoknak köszönheti. A parfüm arca Elisa Sednaoui, aki a márka korábbi, Steven Klein által készített kampányaiban is feltünt már.

A Nero Assoluto indításakor az orchideák csábító zenéje egy lenyűgőző felső hanggal készíti elő az utat, ezáltal felébreszti az érzékeket. Ez a finom, és fényes virág kivételes érzékiséget kölcsönöz, melyet meghosszabbít és tovább erősít a sötét vanília gazdag és meleg szívhangja, amely a parfüm egészén végig érezhető. Ez az egyedülálló illat fenséges fás fátyol alappal büszkélkedhet. Az üvegcse vonalvezetése a női test magávalragadó és vágyébresztő formáját idézi. Kupakján ugyanaz a tigrismintás díszítés figyelhető meg, mely a dobozt is különlegességgel látja el, és méltón emeli a Roberto Cavalli parfümök közé.

Fejjegyek: orchidea. Szívjegyek: vanília. Alapjegyek: ébenfa.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ROBERTO CAVALLI Nero Assoluto Eau de Parfum 75 ml" című hirdetést látja. (fent)