Betöltés...

FairyWill FW-E11 Szonikus Fogkefe fejkészlettel és tokkal #fekete

Ár: 11.489 Ft

FairyWill FW-E11 Elektromos fogkefe fejkészlettel és tokkal
Gondoskodjon szájhigiéniájáról a FairyWill FW-E11 szonikus fogkefével, amely biztonságos a zománcra és az ínyre, miközben hatékony tisztítást biztosít. Intelligens időzítővel rendelkezik, amely 30 másodperc után emlékezteti Önt, hogy változtassa meg a mosott területet, így biztosítva az optimális 2 perces tisztítást. Az FW-E11 3 üzemmódot kínál, amelyeket az Ön igényeihez igazíthat. A fogkefe IPX7 vízálló, és gyors töltést kínál. A készlet 8 cserélhető fejet és egy praktikus tokot tartalmaz.
Alapos tisztítás
A fogkefe alapos tisztítást garantál még a nehezen hozzáférhető területeken is, a készülék percenként 40 000-es frekvenciájú rezgéseket generál. Eltávolítja a makacs szennyeződéseket és a fogkövet, így fogai tiszták és ragyogóak lesznek!
Intelligens időzítő
A fogkefe intelligens időzítővel van felszerelve, amely 30 másodpercenként egy rövid rezgésszünettel emlékezteti Önt a tisztítandó terület megváltoztatására. Többé nem kell aggódnod, hogy a megfelelő ideig mosod-e a fogaidat, 2 perc után a készülék automatikusan befejezi a munkát.
3 működési mód
A fogkefe a különböző felhasználói igényekre reagál - 3 működési módot kínál. A Clean üzemmód hatékony tisztítást biztosít a higiénia és a fogak egészségének megőrzése érdekében. A Soft az érzékeny fogak tulajdonosai, vagy a kezdő felhasználók számára lett kialakítva. A Massage viszont gyengéd ínymasszázst kínál.
8 fejet tartalmaz
A baktériumok elszaporodásának elkerülése és a teljes berendezés hatékony működésének biztosítása érdekében ügyeljen a fejek rendszeres cseréjére. A készlet 8 cserélhető fejet tartalmaz - egy ilyen készlet akár 2 évig is kitart! Mostantól megoszthatod a készletet a háztartás többi tagjával is. Aggódik, hogy elfelejti cserélni a hegyet? Ne tegye! Amikor eljön az ideje, a DuPont sörték halványodni kezdenek, hogy emlékeztessenek rá.
Vízálló
A FairyWill FW-E11 fogkefe IPX7-es vízállósági besorolással is kitűnik. Így nyugodtan használhatod a zuhany alatt vagy a kádban is. Még ha le is fröccsenne, akkor sem fog károsodni. Leöblítheted és tisztíthatod is. Így nemcsak hosszabb ideig tökéletes állapotban tarthatja, hanem a baktériumok elszaporodásának kockázatát is csökkentheti.
Hosszabb üzemidő
Az FW-E11 fogkefe vezeték nélküli, ami hihetetlen kényelmet biztosít. A hosszú élettartamú akkumulátor akár 30 napos használatot tesz lehetővé egyetlen feltöltéssel. A készülék feltöltése mindössze körülbelül 2 órát vesz igénybe. A vezeték nélküli, hordozható kialakításnak és a hosszú üzemidőnek köszönhetően a fogkefe szinte bárhová elkísérheti Önt - akár a nyaralásra is. Szállítását a mellékelt táska megkönnyíti.

Csomag tartalma:Szonikus fogkefe8 cserélhető fejTáskaTöltőkábelSpecifikáció:Gyártó: FairyWillModell: FW-E11Vibrációs frekvencia: Akár 40,000 percenkéntÜzemidő: Akár 30 napTöltési idő: kb. 2 óraÜzemi hőmérséklet: 0-50°CMűködési feszültség: 3,7 VSörték: DuPoint NylonBemeneti feszültség: DC 5 VNévleges teljesítmény: 2 WVízállóság: IPX7







.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
Tájékoztatjuk kedves vevőinket, hogy erre a termékekre a 14 napos visszavásárlási garanciát higiéniai okokból kifolyólag nem tudjuk biztosítani!

Köszönjük megértésüket.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "FairyWill FW-E11 Szonikus Fogkefe fejkészlettel és tokkal #fekete" című hirdetést látja. (fent)