Betöltés...

MARY & MAY Collagen Booster Arctej 120ml

Ár: 9.545 Ft



Ez az arctej a bőr öregedését célozza meg növényi lipidekkel, acetil-hexapeptid-8-cal és kis molekulájú kollagénnel, hogy serkentse a kollagén regenerációt, miközben erősíti az elasztin szerkezetét a fiatalos megjelenésű, feszes bőrért.
Gyorsan felszívódó és könnyű formula. Állatkísérletektől és 7 összetevőtől mentes: parabén, mesterséges illat- és színezék, alkohol, ásványolaj, felületaktív anyagok és allergének. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Gyártási hely: Koreai Köztársaság
Nettó tömeg: 120ml
Összetevők: Purified Water, Glycerin, Glycereth-26, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Adenosine, Hydrolyzed Collagen (453ppm), Soluble Collagen (453ppm), Collagen Extract (453ppm), Acetyl Hexapeptide-8 (1ppm), Glyceryl Stearate SE, Dipropylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, Sorbitan Stearate, Palmitic Acid, Hydroxyacetophenone, Stearic Acid, Carbomer, Arginine, Allantoin, Jojoba Oil/Macadamia Seed Oil Esters, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Disodium EDTA, Squalene, 1,2-Hexanediol, Phytosteryl Macadamiate, Phytosterols, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Fragrance Hogyan kell használni: Mossa meg az arcát és tonizálja. Egy kevés arctejet osszon el a az arcán és az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be a bőrébe.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "MARY & MAY Collagen Booster Arctej 120ml" című hirdetést látja. (fent)