Betöltés...

Tesla okos véroxigénszint mérő

Ár: 15.860 Ft

Kis méretű, praktikus eszköz a vér oxigénszintjének, pulzusszámának és perfúziós indexének nem invazív, fájdalommentes és gyors mérésére.
Termékleírás
Figyelmeztető jelzésHa rendellenes értékeket észlel, a készülék hangjelzést ad.
Kompakt méretEgyszerűen csíptesse a mutatóujjára, és már kezdődhet is a mérés.
KijelzőA mért adatok az OLED kijelzőről könnyen leolvashatók.
Áttekinthető az alkalmazásbanA leolvasott értékek feltöltődnek az alkalmazásba.
Előzze meg az esetleges egészségügyi problémákatA TESLA okos, ujjra csíptethető pulzoximéter egy praktikus egészségügyi eszköz, amely figyeli a vér oxigénszintjét és a pulzusszámot. A korai felismerés segít megelőzni a vér oxigénhiányából eredő végzetes következményeket, amelyek például terhes nőket, kisgyermekeket vagy időseket érintenek. A TESLA okos oximéter asztmások és szívbetegek, valamint sportolók és magasban dolgozók számára is hasznos lehet.
Pontos mérésekA TESLA okos oximéter maximális pontossággal méri a hemoglobin telítettséget (SpO2) és a pulzusszámot (PRbpm), még alacsony perfúzió, azaz a szövetek csökkent véráramlása esetén is.
Könnyen használhatóA TESLA okos oximéter kialakítása egy ruhacsipeszhez hasonló. Egyszerűen nyissa ki a készüléket, és helyezze fel a mutatóujjára.
Praktikus funkciókHa a leolvasott értékek szélsőségesek és az Ön egészsége veszélyben van, a TESLA okos oximéter vizuálisan és hangjelzéssel is riaszt. A nagyméretű színes OLED kijelzőnek köszönhetően minden mérési érték könnyen leolvasható. Hosszabb inaktivitás után a TESLA okos oximéter automatikusan kikapcsol.
Az egészségi állapotának áttekintése a mobilalkalmazásbanA leolvasott értékek szinkronizálódnak a TESLA Smart mobilalkalmazással. Itt megtekinthetők a korábbi mérési eredmények. Az oximéter más okos egészségügyi eszközökkel kombinálható, így átfogó képet kaphat egészségi állapotáról.
Mérési teljesítmény (alacsony perfúzió mellett) - 0,3 %Hemoglobin telítettségi tartomány - 35–100 %Szívfrekvencia-tartomány - 30‒250 BPMEnergiafogyasztás - Kevesebb, mint 30 mA (normál használat esetén)Hemoglobin telítettség (SpO2) felbontás - 1%Impulzusfrekvencia felbontás - 1 BPMHemoglobin telítettség (SpO2) pontossága - (70 %-100 %): 2 % nem meghatározott (≤70 %)Impulzusfrekvencia pontossága - 2 BPMAkkumulátor - 2x AAA alkáli elemMéretek - 65 x 35 x 31 mmCsatlakozás - Bluetooth 2,4 GHz IEEE 802.15Mobilalkalmazás TESLA Smart - Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Manuál - Tesla Smart Oximeter.pdf (681.79 kB)

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Tesla okos véroxigénszint mérő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: