Betöltés...

Oral-B Pro 3 3000 Cross Action, Felnőtt, Forgó-oszcilláló, Kék elektromos fogkefe

Ár: 30.830 Ft

Tapasztalja meg az Oral-B-t, a világszerte leggyakrabban használt fogkefemárkát, amelyet a fogorvosok használnak A Pro 3 elektromos fogkefe elegáns kézfejével segít a fogmosásban, ahogy azt a fogorvos ajánlja: az időzítő segít a professzionális 2 perces fogmosásban, és 30 másodpercenként értesíti Önt a tisztítási terület cseréjéről. Míg Ön csak a szájába érinti a fogkefét, addig az Oral-B egyedülálló kerek kefefefejei elvégzik a többit. Akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint egy hagyományos kézi fogkefe, és egészségesebb ínyt biztosít. A fogkefe 360°-os nyomásszabályozással is rendelkezik. Pirosan világít és csökkenti a tisztítási sebességet, ha túl szorosan tisztít. Az Oral-B Pro 3 ideális mindenkinek, aki elektromos fogkefével szeretne járni, hogy javítsa szájürege egészségét.

Jellemzők:
Mélytisztítás és egészségesebb íny a 3D technológiának és a 360°-os vizuális nyomásszabályozásnak köszönhetően.A tisztításért, amely szeret - eltávolítja a baktériumokat és akár 100%-kal több lepedéket, mint a kézi fogkefe.3 tisztítási mód: Napi tisztítás, Halványítás és ÉrzékenyA lítium-ion akkumulátor több mint 2 hétig tart egy teljes feltöltésselA beépített 2 perces időzítő segít betartani a fogorvosok által ajánlott 2 perces tisztítási időtCsomagtartalom:
1 elektromos fogkefe2 fogkefefej (Cross Action)1 töltő

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Oral-B Pro 3 3000 Cross Action, Felnőtt, Forgó-oszcilláló, Kék elektromos fogkefe" című hirdetést látja. (fent)