Betöltés...

Velform szauna öv, karcsúsító öv - MS-590

Ár: 3.950 Ft

Velform szauna öv, karcsúsító öv - MS-590
 Hatékony és gyors segítség az edzések alatt!
A hőtechnológia megnyitja a pórusokat, oldja a zsírt és lehetővé teszi a méreganyagok távozását. Ennek hatására felgyorsul az anyagcsere folyamat, ami a zsírszövetek bomlásának gyorsítását eredményezi. Csökkenti a hasi zsírt és elősegíti a fogyást.
Helyezze fel otthon házimunka közben, vagy edzéshez, és az öv elősegíti a fogyást. Zsírégető hatása mellett, akár alakformáló övként is megállja a helyét.
A videó csak illusztráció!
Kivitelezése egyszerű és letisztult, hölgyek és urak egyaránt bátran viselhetik. Megerősített anyagból készült, mely igazán rugalmas, így több méretre is megfelelő. A tépőzárak segítségével könnyedén rögzítheti. Rugalmasan igazodik az Ön méretéhez és alakjához, és úgy van kialakítva, hogy edzés közben kényelmesen illeszkedjen a has köré.
Vastag neoprénből készült a fokozott izzadás érdekében, a belső bélése nemcsak a nedvesség felszívódását taszítja, hanem korlátozza az öv lecsúszását is edzés közben.
Mérete:
Alaphelyzetben: ~ 90 cm hosszú és 22 cm széles
Anyag összetétele:
- külső réteg: 94,2% poliészter, 5,8% elasztán- belső réteg: 100% poliuretán- rögzítőpánt: 100% poliamid

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Velform szauna öv, karcsúsító öv - MS-590" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: