Betöltés...

Havita Health Silver 3x csomag

Ár: 29.990 Ft

Havita Health Silver 3x csomag
ENERGIALÖKET - IMMUNERŐSÍTÉS
Tartalmazza a szervezeted számára szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amennyiben átlagos fizikai- és szellemi aktivitású felnőtt vagy. Ezen felül Omega-3-mal is kiegészítettük alapcsomagunkhoz képest, hogy szív- és érrendszered is hatékonyan támogathasd egy készítménnyel.
A csomag tartalma 3 doboz Havita Health Silver, egy teljes vitaminkúra kedvezményesen!
A HAVITA-nál nincsenek 30 napos hónapok. Minden doboz 31 darab tasakot tartalmaz. 1 tasak, 1 napra fedezi a számodra szükséges tápanyagokat, így könnyen magaddal tudod vinni akár munkába, akár utazás során és nem kell többé a dobozokkal bajlódnod.
Kellene egy energialöket?
Gyakran érzed magad fáradékonynak és levertnek?
Ha szeretnéd energikusan tölteni a mindennapjaid, megerősíteni az immunrendszered vagy csak fenntartani állapotát, minden fontos tápanyagról gondoskodni szervezeted számára és mindezt egy készítménnyel, akkor a Havita Health Silver ideális választás a számodra.
Havita Silver
Napi adag: 7 db vitamin Doboz tartalma: 31 tasak
Mit tartalmaz?

2 db C- és D-vitamin kapszula
1 db B-komplex kapszula
2 db Kalcium-Magnézium kapszula
1 db Ásványi anyag kapszula
1 db Omega-3 kapszula

Energialöket - immunerősítés
Mit tud a Havita Health Silver?
A rohanó életmód, megnövekedett stressz és kiegyensúlyozatlan táplálkozás hamar vitaminhiányhoz vezethet, ami fáradékonyságot és levertséget okoz. A Silver egy komplex multivitamin, amely tartalmazza a számodra fontos tápanyagokat, a megfelelő mennyiségben. A vitaminokon és ásványi anyagokon felül Omega-3 zsírsavval is kiegészítettük, hogy ideg-, szív- és érrendszered egészségét támogathasd, valamint ízületeid normál állapotának megőrzését.
Mire nyújt megoldást?
Általános immunerősítés 70%
Izomzat és csontozat támogatása 60%
Szépségápolás 60%
Agyi funkciók támogatása 60%
2-3 hét után már energikusabbnak érezheted magad.
1-2 hónap folyamatos szedés után a megbetegedések kockázata jelentősen csökkenhet és egy-egy esetleges megbetegedés ideje is lerövidül.
3 hónap után szervezeted stabilizálódik és immunrendszered megerősödik, így hatékonyabban védekezhetsz a betegségek ellen.
Mit tartalmaz és miért fontos?
Az állapot fenntartása érdekében a kiegészítő folyamatos szedését javasoljuk.
C-, D-vitamin
A C-vitamin antioxidáns, mellyel az edzés során felszabadult nagymennyiségű káros gyökök ellen harcolhatsz, ezzel gyorsítva a regenerációt. A D-vitamin szerepet játszik a csontozatod egészségében.
B-komplex
A B-vitaminok segítenek a tápanyagok energiává alakításában, így nélkülözhetetlen a fizikai teljesítmény maximumon tartásában is. Továbbá a vérkeringés javítása révén az oxigénellátást is fokozzák.
Kalcium-Magnézium
Együttesen felelősek a csontozat egészséges fejlődéséért, a szív- és érrendszer működéséért. A magnézium hozzájárul az idegrendszer és a normáls izommműködés fenntartásához.
Ásványi anyagok
Az edzések alatt a fokozott folyadékvesztés során sok ásványi anyag is távozik a szervezetedből. Ezek pótlása nélkülözhetetlen a tökéletes regenerációhoz.
Omega-3
Javítja a csontok és ízületek egészségét, valamint segít az edzés utáni regenerációban. Továbbá fokozza az izomfehérje szintézist.
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Havita Health Silver 3x csomag" című hirdetést látja. (fent)