Betöltés...

Panaderm krém (50 ml)

Ár: 8.990 Ft

Panaderm krém (50 ml)
A Panaderm krémben található Mirhának gyulladás-gátló, gombaölő, antibakteriális, görcsoldó és fertőtlenítő hatása van. A Tömjén boswellsavat tartalmaz, ami erős gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású. A krém ózont is tartalmaz, amely mélyen tisztít és fertőtlenít. Elősegíti a sebek gyógyulását és a bőr gyors regenerációját. Ekcémák és gombás fertőzések kezelésére, pikkelysömörre (psoriasis) is kiváló, megakadályozza a pattanások kialakulását.
A Panaderm nem tartalmaz vegyi tartósítószereket, teljesen természetes, nagyon gyorsan felszívódik és visszaadja a bőrnek a korábbi frissességét és vitalitását. A krém könnyen szétkenhető, felszívódás után a bőr érintésre kifejezetten puha lesz. Ez az ózon tartalmú krém 23 fok felett sem válik folyékonnyá. Az aktív ozonozidek kitapinthatók a krémben, parányi golyócskáknak érződnek. Az ókori Egyiptom fiatalító anyagai - a Mirha és Tömjén segítik a gyors regenerációt. A parfümje válogatott illóolajokból áll össze, melyek nyugtatóan hatnak az idegrendszerre és a hipotalamuszra. A fitohormonok valamint a C és E vitamin észterek pedig lassítják a ráncképződést.
Főbb jellemzői:- sebgyógyító krém- mélyen tisztít és szárít- elősegíti a bőr gyors regenerációját- hatékonyan távolítja el, és megakadályozza a pattanások kialakulását- ekcémák és gombás fertőzések kezelésére- pikkelysömörre (psoriasis) is kiváló- lassítja a sejtek öregedését és a ráncok kialakulását
Milyen főbb összetevők hatnak a bőrre?
A fitohormonok (növényi hormonok) növények életfolyamatait szabályzó hormonok. A bőrünk ebből úgy profitál, hogy a fitohormon energialöketet ad, felpezsdíti a bőr anyagcseréjét. Hatására javul a bőr vérkeringése, oxigénellátása és a rugalmassága.
C vitamin észter: kiváló antioxidáns, amely zsírban oldódik. Hatszor jobban hatol a bőrbe, mint a C-vitamin és tízszer tovább marad benne. Meggátolja a szabadgyököket abban, hogy károsítsák a sejteket, amivel jelentősen csökkenti az öregedést. A tesztek során kimutatták, hogy a napégette bőr sokkal gyorsabban regenerálódott a C-vitamin észtertől. Ez annak köszönhető, hogy ez az észter stimulálja a fibroblasztokat. A fibroblasztok azok a sejtek, amelyek elősegítik a kollagén és elasztin termelését a bőrben. A fibroblasztok száma és termékenységük a korral csökken, a szövetek így veszítenek sűrűségükből és hajlamosak megereszkedni.
Ózon: az ózon oxigénnel telíti a sejteket, elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat és azok spóráit. Felgyorsítja a bőr gyógyulását és regenerálódását. Az ózon egy természetes és univerzális fertőtlenítőszer, mivel oxidáló és fertőtlenítő hatása a mikroorganizmusokkal szemben akár háromezerszerese a klórénak. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktérium, vírus, penész, gomba, vagy szagot okozó elem, akkor azt egyszerűen megsemmisíti. Ez a folyamat annyira gyors és hatékony, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást kiépíteni vele szemben.
Az ózonnak és egyéb kivonatoknak köszönhetően a Panaderm hihetetlenül hatékony a kiütések, pattanások kezelésére. Rendszeres használatával a bőr gyorsan és könnyen tisztán tartható. Az ózont sikeresen használják visszeres fekélyek, pikkelysömör, ekcéma, bőrpír, de középfülgyulladás és herpesz kezelésére is. Az ózon alkalmazása a fogászatban is ismert, ahol afták és gyulladások kezelésére használják.
Tömjénfa (Boswellia serrata, burseraceae): régóta ismert a parfüm iparban. Boswellsavat tartalmaz, ami erős gyulladáscsökkentő hatású, valamint pinént, alfa- és béta-fellandrént és egyéb hatóanyagokat, amelyek antibakteriális hatásúak. Meggátolják például a hepatitisz C vírus, a gram-pozitív és gram-negatív baktériumok, valamint a penész szaporodását. Pozitív hatása van a duzzanatokra és ízületi fájdalmakra, ízületi gyulladásra. Javítja a szív, a máj és a lép működését. A gyanta hatóanyagai lassítják a különböző tumorok, mint például a - leukémia HL-60, vagy a melanómák növekedését. Hozzájárul az asztma, vastagbélgyulladás, Crohn-betegség, és egyéb gyulladásos megbetegedések javulásához és a szervezet védekezőképességének erősítéséhez.
Citromillatú eukaliptusz (Corymbia citriodora, Eucalyptus citriodora): Erős antiszeptikus, antibakteriális, antivirális, gombaölő és rovarirtó hatású. Ezt alkalmazzák a reuma, ízületi gyulladás, magas vérnyomás, hüvelygomba gyulladás - Candida albicans, vágási sérülések és a herpesz kezelésére. Belsőleg a megfázás, influenza, láz kezelésére. Emellett kiváló rovarriasztó.
Mirha (Commiphora abyssinica): gyulladásgátló, gombaölő, antibakteriális, görcsoldó, köptető, fertőtlenítő és serkentő hatása van. Hasonló anyagokat tartalmaz mint az emberi ösztrogén hormon. Csökkenti a HDL-koleszterin szintet, és megakadályozza annak lerakódását az artériákban. Megszünteti a különböző típusú gombás fertőzéseket és pozitívan befolyásolja a hormonháztartást. Csökkenti a duzzanatot, enyhíti a fájdalmat, különösen a menstruáció alatt, és feloldja az alvadt vért. Felgyorsítja a krónikus, nem gyógyuló sebek gyógyulását. Pozitívan befolyásolja a máj, a vese, a gyomor, a tüdő és a belek működését.
Illatos ábelfű (Hibiscus abelmoschus, Abelmoschus moschatus): Fejfájás, izom fájdalom, idegi problémák, görcsök, szorongás, depresszió, rossz vérkeringés kezelésére használják. Belsőleg emésztési zavaroknál és a gyomor savasságánál segít. Az Egyiptomiak bőrviszketés kezelésére is használják.
Európai vörösfenyő (Larix decidua, pinaceae): Felső légúti fertőzések, tuberkulózis, hörghurut, és egyéb vírusos vagy bakteriális fertőzések kezelésére. Segít továbbá a bőr gyulladásánál, a reumás fájdalmaknál, valamint vérzéscsillapító hatása is van. Erős hatást gyakorol a tüdőre, ami hatással van a bőr rugalmasságára.
Milyen meridiánokra hat?A Panaderm harmonizálja a 12 fő meridiánt és a 8 raktározó csatornát. Hatással van a test egész energetikai hálózatára. A Diochi a legújabb ismereteket felhasználva alkotta meg ezt a biobalzsamot, figyelembe véve a fitoterápia, homeopátia, kristályterápia, pszichotronika és a biorezonancia alapelveit. A krém összetevőit úgy válogatták össze, hogy azok kiegészítsék egymást és a legjobb harmonizáló hatást biztosítsák. Az energia hiánya az adott csatornában az ahhoz köthető szervek gyenge teljesítményéhez, rossz működéséhez vezet, ami negatívan hat a pszichikára is. Ha nyomást gyakorolunk, kenegetjük a reflexiós zónákat, vagy a fontos energetikai pontokat, akkor be tudjuk folyásolni a test energetikáját. A következő ábrán az arc azon pontjai vannak megjelölve, amelyek energetikailag összefüggnek valamely belső szervünkkel.Hogyan használjuk?Vigyen fel egy vékony réteget a bőrre és gyengéden kenje szét. A bőr tisztításához használja napi egy-három alkalommal. Egészséges bőr esetében elegendő, ha lefekvés előtt használjuk. Minden bőrtípusra alkalmazható, dermatológiailag tesztelt és jóváhagyott.
Összetétel:Ozonized Simmondsia Chinensis Seed Oil, Ozonized Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cyclopentasiloxane, Silica, Bosellia Serrata Extract, Glycine Soja Sterols Purified, Ascorbyl Palmitate, Tocoferol Acetate, Parfume

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Panaderm krém (50 ml)" című hirdetést látja. (fent)