Betöltés...

Diocel artrizone krém (50 ml)

Ár: 7.700 Ft

Diocel artrizone krém (50 ml)
Bioinformációs regeneráló és masszázs krém kolloid ásvány és ózon tartalommal. Egy természetes krém az izmok, inak és ízületek masszírozásához. Regeneráló, lazító és nyugtató hatás jellemzi. Olyan gyógynövényeket tartalmaz, amelyeket indián tisztító szertartásokhoz használnak. Több mint 60 ásványi anyagot tartalmaz, többek között fiatalító szilíciumot és aranyat.
A Diochi kifejlesztett egy teljesen új típusú regeneráló és masszázs krémet, amelynek nagyon széles a hatásköre. Nem tartalmaz vegyi tartósítószereket, teljesen természetes. A szerves ásványi anyagok segítenek regenerálni a bőrt, izmokat, csontokat, ízületeket és a körmöket.
Felhasználási terület:- izomgörcsök, duzzanatok- fáradt ízületek és inak, reuma- megütött csontok és véraláfutások- perifériás vérkeringés elősegítése- puffadás, émelygés- fehér pigment foltok- fájdalmas menstruáció, hormonális diszharmónia
A krém nagy mennyiségben tartalmaz gyógynövény kivonatokat, amelyek kölcsönösen kiegészítik egymást. A sok természetes összetevőnek köszönhetően a krém sötét színű. A gyógynövények úgy lettek összeválogatva, hogy továbbra is érvényesüljenek az egyes növények pozitív tulajdonságai:- antibakteriális- antivirális- gombaölő- antiparazita- fájdalomcsillapító- érzéstelenítő- gyulladásgátló- csökkenti a hőemelkedést- görcsoldó- stresszoldó- immunerősítő
Milyen főbb összetevői vannak?
Tartalmaz például Aloe verát, ami immunerősítő hatásáról ismert és Sárkányvért (Croton lechleri) - amit a dél-amerikai indiánok fájdalomcsillapításra használnak. Továbbá Nigella sativa olajat, amelynek magjait Tutanhamon sírjában is megtalálták és az arab világban régóta ismert jótékony hatásai miatt. Az egyik anyagról (nigelin) például a laboratóriumi tesztek kiderítették, hogy jobb antibakteriális hatással bír, mint a penicillin.
Trópusi fák olaja is került a krémbe, mint például az Andiroba (Carapa Guaianensis), amely Brazíliából származik és a helyi indiánok a fa olaját reuma, ízületi fájdalmak, láz, gyulladás vagy rovarcsípés esetén használják. Az olaj rovarriasztónak is kiváló.
A krém a gyógynövények mellett szerves savakat, humátokat és például kaliforniai giliszta kivonatot tartalmaz, ami nagyon híres a bőrre gyakorolt regeneráló hatásáról. Mint tudjuk a humátok olyan szerves makromolekulák, amelyek segítenek hasznosítani a szervezetnek a bevitt mikroelemeket.
A növények és illóolajok továbbá úgynevezett fitohormonokat (növényi hormonok) tartalmaznak, amelyek gyulladáscsökkentő hatásúak és harmonizálják a mirigyeink tevékenységét. Például a pajzsmirigy, petefészek, mellékvese és a hasnyálmirigy tevékenységét. A fitokemikáliák a bőrön keresztül is felszívódnak és így harmonizálják a lép működését, ami támogatja a vérképzést és felgyorsítja a szervezet méregtelenítését.
Alkalmazási terület
Sportban: görcsök, izomgörcsök, duzzanatok, izomhúzódások, fáradt ízületek és inak, megütött csontok, a nyirokrendszer masszírozására, általános fáradtság, rossz vérkeringés és gyenge perifériás vérkeringés.
Mindennapi életben: Amennyiben puffadás, hányinger, fehér pigment foltok, fájdalmas menstruáció vagy hormonális diszharmónia lép fel.
Szépségiparban: a krémben lévő fitokemikáliák segítenek a pattanások, kiütések, pikkelysömör és fehér pigment foltok kezelésénél. A Diocel Artrizone kiváló a láb kezelésére, pedikűr vagy élményfürdők különböző kezeléseihez, mivel gombaölő hatásával meg lehet előzni a gombás fertőzéseket. Gyorsan eltávolítja a súlyos láb érzését és visszaállítja a frissességet. Bátran ajánljuk a reflexológiában tevékenykedőknek is.
Hogyan masszírozzunk vele?A masszírozni kívánt részt bekenjük a krémmel. Ezután benedvesítjük a kezünket és szétmasszírozzuk a kívánt részen. A víznek köszönhetően csúszós lesz és könnyen eldolgozható. Amint megszárad, újra nedvesítsük be a kezünket és folytassuk a masszírozást. Nem szükséges újabb adag krémet felvinni, így nagyon költségkímélő.
Összetétel:Aqua, Ozonized Simmondsia chinensis oil, Steareth 2, Ricinus communic oil, Helianthus annuus oil, Decyl oleate, Ozonized Macadamia ternifolia oil, Glycerine, Cetyl alcohol, Squalane, Nigella sativa oil, Brassica alba oil, Glyceryl stearate, Butyrospermum parkii, Steareth 21, Aloe Barbadensis ext.(and) Capryl/ Caprin triglyceride, Boswelia Serrata ext. (and) Dipropylene glycol, Dimethyl sulfone, Herbs extract (Petasites hybridus, Zanthoxyllum piperitum, Symphytum officinale, Salix alba, Filipendula ulmaria, Aesculus hippocastanea, Boswellia serrata, Paullinia cupana, Zingiber officinale, Peumus boldus, Heisteria pallida, Xylopia aethiopica, Petiveria alliaticea), Acetic acid ? carbonsilicate ext., Capryloyl glycine, Undecylenoly Glycin, Caprylyl glycol, Carapa guianensis oil, Sodium hydroxide, Eisenia andrei ext., Latex Croton lechleri, Xanthan gum, Caffeic acid, Thioctic acid, Oleanolic acid, Succinic acid, Ammonium glycyrrhizate, Nigella sativa ext., Ascorbyl palmitate, Parfum

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Diocel artrizone krém (50 ml)" című hirdetést látja. (fent)