Betöltés...

Bunion Corrector bütyökvédő - 1 pár

Ár: 3.990 Ft

Bunion Corrector bütyökvédő - 1 pár

Csökkenti a fájdalmat, megállítja a kidörzsölést, segít kiegyenesíteni a nagylábujjat, javítja a vérkeringést, bőrbarát, puha anyagú, kényelmes viselet, univerzális méretű, hölgyeknek, uraknak egyaránt jó, 1 pár/csomag Leszámolnál a fájdalmas bütyökkel? Bunion corrector bütyökvédő és korrigáló gélpárna - legyenek újra egészséges lábaid! Te is bütyöktől szenvedsz?
Ha neked is állandóan nyomja és kidörzsöli a lábad a cipő, akkor nagyon valószínű, hogy bütyök áll ennek hátterében.
A bütyök népbetegség Magyarországon, felmérések szerint a nők 30%-át érinti, de férfiaknál is kialakulhat.
Ha szeretnél megszabadulni kínzó fájdalmaktól és megszépítenéd lábadat, akkor tarts velünk és ismerj meg egy hatékony megoldást minderre!
Mi is pontosan a bütyök?
A bütyök a nagylábujj alappercének kinövését jelenti. Ez esetben a nagyujj töve kifelé mozdul, hegye befelé áll, ezáltal veszít rugózó és támasztó funkciójából.
A kiálló részt folyamatosan kidörzsöli a cipő, ami ezután sebessé válik, sok esetben gyulladás is kialakul. A járás és a mozgás így rendkívül nehézkes, fájdalmas lesz.
Mi okozza?
A bütyök oka lehet genetikai eredetű (pl. laza szalagok, rugalmas ízületek), emellett lúdtalp vagy egy rosszul megválasztott, szűk (magas sarkú) cipő is előidézheti. Súlyos, előrehaladott állapotban csak fájdalmas műtét és hosszú rehabilitáció nyújthat segítséget.
Ne várd meg, míg súlyosbodik a deformáció! Ismerj meg egy olyan megoldást, mellyel rövid időn belül enyhíteted a bütyök okozta kínokat!
Bunion corrector ? nincs több kidörzsölés és fájdalom!
Az ortopédusok segítségével kifejlesztett Bunion Correctorral megelőzheted a bütyök kialakulását.
Ha lúdtalpad van vagy gyakran hordasz magas sarkú lábbeliket, akkor kifejezetten ajánlott számodra a viselése. Ez a rendkívül puha szilikonból készült gélpárna már kialakult bütyök esetén is jelentősen enyhíti a fájdalmat, megállítja a kidörzsölést és segít visszaállítani a lábujjakat eredeti helyzetükbe.
Képzeld el, hogy újra szabadon tudsz mozogni, járásod ismét szép, egészséges lesz!
Hogyan hat?
A Bunion Corrector finom nyomó hatást fejt ki a nagylábujjra. Ez a különleges gélpárna az ízülethez idomul, ezáltal fokozatosan eloszlatja a terhelést.
Lábujj távtartóként is funkciónál: hatékonyan elválasztja és egyenesbe állítja lábujjakat, így napról-napra segít azokat természetes helyzetükbe hozni.
Úgy alakították ki, hogy védje is a bütyköt, ezért nem fogja többé a kiálló csontot nyomni a cipő. Megszűnnek a bőrsérülések, a gyulladások, elmúlik a fájdalom.
Előtte-utána: a Bunion Corrector képes mérsékelni a már kialakult bütyköt
Hogyan kell használni?
A Bunion Corrector nagyobb gyűrűjét egyszerűen húzd fel a nagylábujjra, míg a kisebbet a szomszédos lábujjra. Bal és jobb lábon egyaránt viselheted. Ügyelj rá, hogy az oldalsó része megfelelően fedje a bütyköt.
Univerzális méretű, 36-45-ös lábméretig használható.
Cipőben, harisnya vagy zokni alatt is könnyedén viselhető. Egy kis idő után szinte észre sem fogod venni, hogy rajtad van!
Mikor és mennyit kell viselni?
Megelőzés esetén szűk vagy magas sarkú lábbelik viselése közben ajánlott folyamatosan hordani. Ezzel meggátolhatod a lábujjak deformációját, elkerülheted a bütyök kialakulását.
Kezdődő vagy már kialakult bütyöknél rendszeres használat indokolt. Mivel óvja a kiálló csontot a súrlódástól, ezért már első alkalom során jelentősen csökkenhető vele a fájdalom. Elmúlhat a kidörzsölés, csillapodhat a bőrkeményedés.
Ahhoz, hogy a lábujjakat segítsen visszaállítani a helyes pozíciójukba, minimum napi 6-8 órás viselés javasolt. Ez történhet mezítláb, cipőben, mozgás és sportolás, munka vagy alvás közben egyaránt.
A tapasztalatok szerint 1 hónap után már látványos javulás következhet a lábujjak állásában. 3-5 hónapot követően a legtöbb viselőnél nagymértékben csökkent a deformáció, a lábujjak tartósan visszaálltak közel eredeti pozíciójúkba.
Próbáld ki Te is a Bunion Correctort és javíts vele életminőségeden, előzd meg a súlyos deformációt!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Bunion Corrector bütyökvédő - 1 pár" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: