Betöltés...

SMR masszázs henger, 30 cm zöld

Ár: 3.490 Ft

SMR masszázs henger, 30 cm zöld
IzomlazításraIzommerevség megszüntetéséreFájdalmas izomcsomók kezeléséreA kötőszöveti letapadások oldására
Az SMR henger használatával javul a vérkeringés és a kötőszövetek rugalmassága. A bordázott felületű masszírozó hengerek használatával megszüntethetők a fájdalmas triggerpontok és az izommerevség okozta fájdalmak.
Az SMR masszázs henger, vagyis self-myofascial release roller, a masszőr által kézi technikával végzett masszázshoz hasonló hatást biztosít, amely kiválóan alkalmas az izompólya, vagy kötőszöveti önmasszázsra, fellazítására és a vérkeringés javítására, fájdalom csillapítására.
Ideális edzés előtti és/vagy utáni használatra, hiszen felkészíthetjük az izomzatot, majd ellazíthatjuk, oldhatjuk a feszültséget, izomcsomókat vele. Az SMR henger az izomzat regenerációja mellett az ízületekre és az idegrendszerre is jó hatással van.
A rendszeres nyújtás mellett ajánlott a rendszeres masszázs is, hiszen az izomszövetek nem csak megrövidülhetnek, hanem sűrűsödhetnek is, amelyet SMR hengerrel fel lehet lazítani, így a nyújtás eredményesebb lesz.
Az SMR henger a masszázson túl, erősíti és fejleszti a törzsizmokat is.
Gyógytornászok, fitnesz edzők és sportolók számára is ajánlott!
Az SMR masszírozó henger pozitív élettani hatásai:
Gyors és hatékony megoldást nyújt az izomláz ellenSegít elkerülni az izom és ízületi problémákatSerkenti a vérkeringéstEllazítja a feszes izmokatEnyhíti a fáradságot és gyorsítja a regenerációs folyamatot.
Különösen ajánljuk az SMR masszázs hengereket:
Nagy izomcsoportok átmasszírozásáraRelaxáláshoz, stressz oldáshoz kitűnőIzom nyújtásáhozKiváló pilateshez, jógához, fitneszhez, gyógytornáhozIdeális otthoni vagy tornatermi használatra

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "SMR masszázs henger, 30 cm zöld" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: