Betöltés...

Szőrtelenítő - gyantázó 500ml gyantamelegítőgép hőfokszabályzóval

Ár: 4.690 Ft

Szőrtelenítő - gyantázó 500ml gyantamelegítőgép hőfokszabályzóval
Sosem volt még ennyire egyszerű az otthoni szőrtelenítés!
Mi nők tudjuk, hogy a tartós szőreltávolítás áldozatokkal jár ezért érdemes azt a megoldást választanunk ami a legkevésbé csökkenti a komfort érzetünket.
Ez a mini gyantamelegítő segítségedre lehet, ha inkább otthon végeznéd el ezt a folyamatot. Használata egyszerű és tartós megoldást biztosít. Kapcsold be az eszközt és állítsd arra a hőmérsékletre ami még nem kellemetlen a bőröd számára. Ezután öntsd a wax golyókat a belső tálba, helyezd a fedőt a gépre és várj a golyók teljes felolvadásáig. (kb. 10 perc). Ezután kend fel a waxot a szőr növekedésének megfelelő irányba és kb 30mp elteltével egy határozott mozdulattal megszabadulhatsz a szőrszálaktól.
Az eszköz beépített termosztáttal rendelkezik, ezért az általad beállított hőmérsékleten tartja a waxot.Légy körültekintő gyantázáskor, én ezekre figyelek:ne a max fokozatra tekerd a gombot, mert tényleg nagyon forró tud lennikezdőknek a közepes (med) állást javasloma gépet egy stabil egyenes asztalra helyezd és gondoskodj róla, hogy senki ne lökje meg ezt az asztalta bőröd legyen száraz és tiszta a wax felkenése előttakkor gyantázz, ha a szőrszálak megfelelő méretűek (az ideális 5-6mm)a waxot a szőrszálak növekedésének megfelelő irányba kend fel és ellenkező irányba húzd leugyanarra a területre maximum kétszer egymás után waxolj, ellenkező esetben a bőröd érzékenyen reagálhatMikor ne gyantázz:közvetlen napozás után, érzékeny felületenha túl rövidek, vagy túl hosszúak a szőrszálak (a hosszú szőrszálakat egy olló segítéségével megfelelő méretre vághatod)sérült vagy beteg bőrfelületen (pl.: fizikai sérülés, ekcéma, gomba, bőrhámlás, stb...)
Tulajdonságok:

Nettó űrtartalom: 500ml
Termosztáttal
Kivehető olvasztótégely


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Szőrtelenítő - gyantázó 500ml gyantamelegítőgép hőfokszabályzóval" című hirdetést látja. (fent)